Zobacz pojedynczy post
stary 21-03-2006, 17:05   #13
Lisu
Użytkownik Forum

Lisu's Avatar

Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: WDZ

Profesja: Elder Druid
Gildia: Polaczek~~
Poziom: 100
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Venderer
Tak już to widze, że knight w zamieszaniu okrążony przez 4 Dsy i hydre (czasem nawet 2) uważjąc żeby się na czas UHnąc, zorientuje się, że hydra atakuje Dsa (a zabić go może w 2-3 tury) pozatym anwte jeśli się nie przeżuci to Dsy oberwą z Wave'a... A to żeby Uhać DSy to już waste jest... I nawet jeśli ten knight się zorientuje odrazu, że hydra się przeżuciła to nie zawsze będzie miał mane na exeta res.... -.-

http://rapidshare.de/files/16063535/hydy_plx.rec.html
Nie wiem gdzie mam reszte filmów z Hydr, wiec ten musi wystarczyc...

Hunci sie je bardzo łatwo... Tutaj akurat mialem lvl 37 czy coś takiego. Zasada jest prosta - lurujesz jedną i ustawiasz sie przy sciance, 4 ds'y ją trapują i po sprawie... pada w kilkanaście sekund, czasami bez UH'a. Trzeba tylko pamiętać, żeby przy lurowaniu miec mane na Ex Urę, żeby pozbyć sie paraliżu. Jeszcze bardziej ekonomicznie jest, gdy weźmie się druida z Heal person i Mass healing, tego chyba tłumaczyć nie trzeba.
2 sorców/drutów i 4 ds'y to wystarczająca "siła ognia" żeby łatwo i skutecznie trapowac i ubijać te bestie, wieksza ilość summonów/shooterów to tylko rozdrabnianie expa.

@ Film. Było to na początku Kyry i nie było jeszcze kaski na promo i Challenge, wiec jest troche smiesznych akcji i przez to większe waste Uh's.
Dodatkowo proponował bym używac fire fieldów. Rzuca się go jedna kratkę nad miejscem w którym próbowałem sie ustawiać, przez co trapowanie Hydry jest dużo łatwiejsze.

To tyle ode mnie.
Gl, HF.

Brutalna agresywność jest dla słabeuszy imytacja siły.
E. Hoffer

Respect to be respected.

Ostatnio edytowany przez Lisu - 21-03-2006 o 17:10.
Lisu jest offline   Odpowiedz z Cytatem