Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dzg
@ng
Nie masz juz kogo zabijac czy za slabe respy macie? Z czasem jak dla ng sie bedzie nudzic znow was przysiekaja, kwestia czasu.
|
Dokladnie, NG nie mialo kogo zabijac, wiec nawet "kumpli" zaczelo - Azareda strapowali lecz Dorpaz mu pomogl. I druga sprawa tak jak mowisz to respawn, sporo NG przestalo expic poniewaz co to za expienie przy 300 osob max na servie. Teraz gdy wiecej ludzi powrocilo na server to nawet Mannow zaczal expic.
Kiroy:
" ja jednak potrafie sie dogadac z reszta lolik peero melk algo ... poniewaz traktujemy tibie jako osobny temat nawet Ryba choc zdedzil od nas"

Jestem zdziwiony ze masz 20 lat

gdyz gadasz takie glupoty ze az szkoda czytac. Piszesz ze "nawet Ryba zdedzil od nas" tak jak by Melk nie padl od Mannow i reszty, po za tym dobrze wiesz ze ja raz padlem od NG tylko i wylacznie przez Ciebie, poniewaz na poczatku przyszedles jako "kolega" i sobie rozmawialismy, az tu nagle super przyjaciel Kiroy zrobil door trapa no i.. ded. To jest wlasnie twoja taktyka wyrobic sobie u kogos zaufanie a potem wykorzystac to dla NG.