Zobacz pojedynczy post
stary 21-03-2006, 20:58   #685
Michałeq
Użytkownik Forum

Michałeq's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Hiho
Sprawa pierwsza - trzeba zacząć się przymierzać do naginaty & dwarf hell quest ^^; OF już mam za sobą-nie chcę do tego wracać XD

Sprawa druga. Robertto musi zapłacić okup w wysokości 20k Lady Dram, inaczej Moonchildren ma hunta. Czemu ma hunta? Humm... Może dlatego, że Robrtto jest w Immortal Dragons ;D
@Lady
Jeśli Robertto ci zawinił, to te problemy rozwiązuj na priv, a nie przeze mnie xD przy okazji wkręcając w to Moonów.

@Robertto - my nie zrzucamy odpowiedzialności na Ciebię. Po prostu ty zawiniłes - ty ponosisz konsekwencje. Inna sprawa gdybyś był w Moonach - Wtedy dałbyś ile byś mógł, a na resztę byśmy sie złożyli. Ale widać, że zgubiła Cię myśl, że nasz szanowny lider (pozdro Klukens ^.-) zadaje się z takim (ZAPEWNE według Ciebię --->) "zwyrodnialcem" (hyhy) jak Lady (pozrdo Lady ^.-)

Sprawa trzecia - Strażnik Gaju odszedł na dobre i sellnął chara. Gra na Harmonii (non-pvp hehe). Nicka nie zdradzę.

@Dennis
GZ magiclevela ;]

Sprawa ostatna - CZY KTOŚ NAGRYWAL FILMIK Z NASZEGO OFA!!! Miał każdy nagrać, a wyszło na to, że nie nagrał nikt ;D

PS. Recruting all 35+lvl polish people to guild called "Moonchildren" ;]

Pozdro! <---- Jaki gayowski kolor omg.