Zobacz pojedynczy post
stary 21-03-2006, 21:21   #39
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jerkov Thundersword
Wałęsa, a co ten wasz kochany Wałęsa zrobiłby gdyby nie inni? Wyszedł by sma na ulicę? Zostałby złapany i rozstrzelany a ludzie mówiliby że był szaleńcem?
A no - bo przeciez twoj tatko, gdyby nie bylo Walesy, wybieglby na ulice i oswobadzal Polske.

Wiesz, zachowam sie strasznie bezczelnie, ale trudno: gdyby nie ten nasz kochany Walesa twoj ojciec nie bralby udzialu w zadnym strajku, bo zadnegoby nie bylo. Czy ktokolwiek bronil mu wyjsc na czolo i stac u boku Walesy? Albo zrobic cos, co sprawiloby, ze to Walesa stal u JEGO boku?

Cytuj:
Inni z Solidarności jakoś nie mają dzisiaj luksusowych bryk i jakoś nie są rozpoznawalni, a dlaczego?
Pewnie dlatego, ze to Wałesa a nie ci inni byl prezydentem...

Cytuj:
Ty też masz ojca, ale ciekaw jestem tylko czy aby nie siedział w domu, kiedy to wasz wielki bohater sam wyszedł na ulicę i wyzwalał kraj...
Nie mam w zwyczaju chwalic sie osiagnieciami mojego ojca jak nikt nie potrafi ich zweryfikowac.

Cytuj:
Lepiej doszukajcie się tutaj zasług papieża, bo to właśnie on w największym stopniu przysłużył się zwycięstwu demokratycznej Polski.
gufno prafda.

Cytuj:
Btw wyszła tutaj seria off-topów na temat bohaterstwa waszego wodza... Siege Heil Wałęsa? Proszę bardzo, myslcie co chcecie, ale żaden lider nie działa sam, a bohaterami są wszyscy, którzy przyczynili się do wyzwolenia Polski...
To ty usilnie starasz sie nam wmowic, ze walesa jest bohaterem. Znajdz mi posta w tej dyskusji, gdzie nazwalem go bohaterem. Jedno zdanie. Ja poprostu bronie faktow, ktorych ty poprostu nie znasz i zaslaniasz sie "tym co ci tato powiedzial". Do Walesy jako czlowieka mam stosunek calkowicie obojetny...

edit: a tak fogule to nienafidze solidarnosci. Bo wszyscy fiedza, ze to dzieki PA polska odzyfskala wolnosc

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger

Ostatnio edytowany przez Matek - 21-03-2006 o 21:24.
Matek jest offline   Odpowiedz z Cytatem