Zobacz pojedynczy post
stary 21-03-2006, 21:36   #42
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jerkov Thundersword
Skoro papież mniej wtedy znaczył od jakiegoś Leszka Wałęsy, to dlaczego Breżniew wydał wyrok śmierci właśnie na Papieża, a nie na Wałęsę?
Gdzie napisalem, ze mniej znaczyl. Znaczyl duzo, ale to nie on w najwiekszym stopniu wygonil ZSRR z naszego kraju. On dal sile i nadzieje - a ludzie wprowadzili czyn.

Cytuj:
Dlaczego UB szpiegowało papieża?
Leszka tez szpiegowali, nie martw sie.

Cytuj:
A przede wsyztskim, skoro Wałęsa sam oswobodził Polskę, no to po co takiemu wielkiemu bohaterowi były rozmowy z papieżem i jego rady? Wyjasnij mi panie wielki historyk...
Dobra slonce. Widze, ze dyskusja juz nie ma sensu, bo wkladasz mi slowa w palce, ktorych nie napisalem. ZNAJDZ POST GDZIE NAPISALEM, ZE WALESA SAM OSWOBODZIL POLSKE. A jak nie znajdziesz - zamilknij i zasiadz do podrecznikow od historii. Podszkol sie troszeczke.

Cytuj:
Btw mój tata nie stał u boku Wałęsy, tylko u boku działaczy Solidarności, a skoro Wałęsie tyle groziło to jak to się stało że jeszcze żyje? Do niego jakoś nie strzelali, tylko do bezbronnych ludzi.
No, a walesa siedzial sobie w cieplutkim pomieszczeniu i pil najlepsze wino jakie moze byc. Jeszcze napisz, ze tak naprawde to plotka, ze to walesa bral udzial w strajku

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger
Matek jest offline   Odpowiedz z Cytatem