Zobacz pojedynczy post
stary 21-03-2006, 22:08   #45
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jerkov Thundersword
Z tego co wiem, to ludzi rozstrzeliwuje się po ich schwytaniu... -.-
Doskonalym przykladem jest kopalnia Wujek, jak i zaklady Cegielskiego
Cytuj:
Polacy "komuchów popędzili", ale... ze wstawiennictwem Jana Pawła II oraz władz Zachodu. Rosyjskie wojska były gotowe do rozwiązania "problemu Solidarności", czekały na granicy polsko-radzieckiej, jeden mały rozkaz i pacyfikacja gotowa.
A powiedz mi, co Wielki Zachod zrobilby takiej potedze, jak ZSRR? Nie wydaje mi sie, zeby kraje Europy braly udzial w konflikcie. Jedynie USA mogloby probowac zatrzymac inwazje komuchow, ale po kilkuletnim konflikcie i tak pokoj bylby podpisany.
Cytuj:
Bali się tylko tego, że sprawa będzie nagłośniona przez media zagraniczne.
Za to o wybuchach nuklearnych, o ktorych wspominasz dalej, nikt by nie mowil.
Cytuj:
Wszystko dzięki Papieżowi i głównie jemu.
A tu sie akurat zgodze.
Cytuj:
Myślisz, że taki cham i półgłówek jak Wałęsa coś zrobił? Solidarność wystawiła tego debila na wypadek gdyby właśnie nastąpił wyżej wspomniany rozkaz.
A po co taki cham i polglowek (bez autorytetu) na czele upadajacego ruchu?
Cytuj:
Tak naprawdę za sukcesem Solidarności stoją ludzie, którzy dzisiaj przymierają nędzą, a Wałęsa siedzi w swojej willi i rozbija się swoim mercem...
Czyli powinnismy wszystkim placic renty za to, ze kiedys brali udzial w Solidarnosci?
Cytuj:
Gdyby zlecony przez Breżniewa zamach na papieża udał się, nasze państwo byłoby zniszczone wybuchami nuklearnymi, gdyż po zabójstwie papieża ZSRR zamierzało przeprowadzić rewolucję komunistyczną w Europie Zachodniej używając do tego broni nuklearnej.
No tak, bo bez papieza Zachod odwrocilby sie od Europy srodkowej plecami Nie wydaje mi sie, ze panstwo, ktore dysponuje srodkami do rozpetania wojny nuklearnej z reszta Europy, balo sie Wojtyly.
Cytuj:
Miało to doszczętnie zniszczyć Polskę i Niemcy. Takie fakty przedstawiają nowoodkryte raporty i dokumenty.
Pytanie nr :
jeden - co mialoby ZSRR po zdobyciu nuklearnych pustyn, jakimi bylby tereny PL i Niemiec?
dwa - moglbys przytoczyc argument dot. nowoodkrytych raportow i dokumentow? Co to za raporty? Skad? Gdzie to opisano?
trzy - nie jest jeszcze dzisiaj udowodnione, ze to akurat ZSRR stoi za atakiem na papieza. Jest to prawdopodobne i to bardzo, ale (niestety) niepotwierdzone.