Zobacz pojedynczy post
stary 21-03-2006, 23:28   #46
Lauchyn
Użytkownik forum

Lauchyn's Avatar

Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: Menzoberranzan

Stan: Aktywny gracz
Imię: Lauchyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Luminera
Domyślny ale kipa

Taaak ^^ i niech stworzą nową klase - Barda ; P skille ida jak pallowi (w meele fighting i shieldingu) i w dyscie tak jak knajtowi...i zeby mial prawie te same czary co sork i drut (pomieszane/oslabione jesli czepa ; p), mlvl jak u sorka ale tez ma ihy (nle nie uhy) zycie i mana na poziom to moglo by byc po 10 ...a najlepiej to zeby dalo sie nim grac na rooku po 20 lvlu xD (rook rox!) i przy okazji czary na rooku po 20 lvlu tez sie przydadza i danie mi klucza do mino maga i spike sworda to jestem happy (jak te pieluszki ; P) a tak powaznie...to dajcie sobie spokoj...tibia jest jaka jest i po co to bardziej udziwniac? paladyna by co najwyzej "zpaladynili"bo narazie to lucznik jest...paladyn jest to dobry wojownik (zawsze praworzadny dobry) sluzacemu dobru i wyzszej idei, bogu lub jakiemus panu niekoniecznie bogatemu, zna sie na magi objawien (kaplanskiej) potrafi odganiac nieumarlych...itd...kto grał w D&D chociazby ten wie ; p i niemowcie ze tibia to rpg ani o zadnej innej grze na kompa ze to RPG, bo to po prostu zwykle cRPG : ) (wiem czepiam sie, ale mnie erpegowca PRAWDZIWEGO (prawie noo moze ; p) mnie to wkurza) a i niech zrobia w letnim updejcie tereny na rooku dla facc z cyclopami xD (najlepiej blisko dobrych expowisk i czestych afkowisk zeby moc przeciagac te nooby denerwojace mnie i dedanie ichh ; p ale tylko br xD)

Ave Lolth
sorry za bledy o ile takie sa, nie czepiac sie polskich znakow bo mi alt niedziala liter tez bo shift trzeba mocno wciskac i literowek bo szybko pisze a mam grzybna klawiature (rada dla was...niekupujcie NIGDY najtanszej mozliwej klawiatury xD)
hail me Tatoniebij master rookslayer of luminera : p
Lauchyn jest offline   Odpowiedz z Cytatem