Zobacz pojedynczy post
stary 22-03-2006, 06:30   #116
One of DiV
Użytkownik forum

Data dołączenia: 26 02 2006

Domyślny to ja poprosze o zmiane nazwy tego tematu

coz temat odbiegl od zamierzanego.....
@shaman ja ci nie mowie ze masz miec takich kolegow czy takich...a koleguj sie z kim chcesz...zabijanie w tibi to przyjemnosc (zabawa) mozesz mi nie wierzyc ale dla seryjnych mordercow tez...ale na temat nie mam nic do SWE bo to nie znaczy nic ale chodzi mi o pewnych ludzi ktorzy sa SWE i raczej nie mozna powiedziec ze sa dojrzali... tak np kiedy zaatakowana zostala gildia div~ stalo 5 przed dp i jeden poprostu smial mi sie w oczy tylko dlatego ze mieli przewage...
co do polityki grania szwedow to jeszcze sie zobaczy Gran ciagle gra i wolal bym zeby bylo tak jak mowisz i nie byla taka sytuacja jaka kiedys sam widzialem ze ludzie mieli stop-lvl i hunta zeby sie nie wybili a to byly pojedyncze jednostki...

a i nie piszcie szwedzi sa dojrzali bo to glupie....to ogulnik dla calego narodu
jak powiedzial pitt6ull nie oceniajcie odrazu calego narodu...
i co wy z tym wiekiem???takie dzieci jestescie???co do Castusa to znam go na RL i nie ma 10 lat a ten kto to napisal to pewnie sam ma ze 16 jak nie to nie wiem czy sie rozwijal od tego wieku....(tak mniejwiecej wygladaja wasze posty)

a i jeszcze wojna.....
mowisz ze szwedzi nie wypowiadaja jej za nic?no to jakim cudem jak rodzina Div~ przez caly czas starala sie opanowac ludzi zeby sie nie rzucali do walki to sie potem dowiedzialem ze my sie na nich szykujemy i ci wypowiedzieli wojne.....

ale coz bylo minelo Play For Fun zawsze bylo wiec mam nadzieje na dalsza dobra gre...

@do tego co powiedzial ze jestem cienki i dlatego zabilem tylko 1 osobe...
zabilem tylko 1 bo.....mialem wystarczajacy powod ten koles zabil innego bez wystarczajacych pobudek i wcale sie nie interesowalem jakiej jest narodowosci.

LIcza sie ludzie i ich zachowanie bo reszta jest nie wazna...

@Shaman gdzie mieszkasz???pytam z czystej ciekawosci niechcesz nie odpowiadaj...
One of DiV jest offline   Odpowiedz z Cytatem