Zobacz pojedynczy post
stary 22-03-2006, 11:04   #1
lukaszlukasz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 12 2005
Lokacja: Śląsk

Stan: Aktywny gracz
Imię: Tessil
Profesja: Knight
Gildia: Brak
Świat: Secura
Poziom: 10
Skille: słabe
Poziom mag.: 1
Domyślny Problemy z klientem tibii

Siema wszystkim,
mam pewne kłopoty z klientem tibii (Chyba 7.6 eeee.... no... po najnowszym update, no, ten najnowszy ). Ostatnio (jakieś 2-3 tygodnie temu) miałem formatowany dysk. Do pewnego momentu wszystkie mapy odkrywały się bezproblemowo, ale teraz wyskoczył mi jakiś "zonk". Od kilku dni wyświetla mi się ten sam komunikat ze zresetowali calmere, jakby klient tibii "nie wiedział", że jużgo przeczytałem. Dzisiaj prawie złapałem deda na Dwarfie Guardzie, bo hotkey z Great Energy beamem się skasował (zapisywałem go wczoraj). To samo mam z mapami - nie chą się zapisywać po odkryciu.
Jednym słowem, po ponownym włączeniu tibii mam uruchomiony stan z kiedyśtam, mniej więcej wtedy, kiedy resetowali calmere czy coś (taki mam komunikat), mapy mam z wtedy, hotkeye z wtedy, ogólnie nie mogę odkryć nowych map ani nic.

Czy ktoś może zna przyczynę takiego działania tibii i jak temu zaradzić?
11:13 Artun Klono [8]: ej mistrzu dasz cos a jak nie to moge byc twoim kumplemczy mistrzu niejestem tego godzien

08:23 Euti Shar [9]: kto mi za uwa
lukaszlukasz jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.