Temat: All PPl FREE
Zobacz pojedynczy post
stary 22-03-2006, 13:40   #25
Glin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 02 2006

Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sol
1. pierwsze slysze, zeby nazywac kogos kumplem po wypiciu z nim wodki. jak tak u was to wyglada to mozna od dzis na was mowic alkoholicy. pozdrawiam mile zycie w takim razie macie.
Ja z kiroyem wodki nie pilam a uwazam go za bardzo dobrego kolege.
A ja lubie wódke i mam do tego parwo. Nazywaj sobie mnie alkoholikem a ja Cię nazwe grubą babą z komleksami (Jak ja lubie się wyzywać )

Cytuj:
2. widze ze wszystko zostaje w rodzinie- no nie poradzi sie na to zektos kogos ciagle tak obraza. ja zawsze mialam na to jedno uzasadnienie- zazdosc, lub po prostu nawet jak sie ma blizej do 30 toi tak mozna miec umysl 5 latka wciaz obrazonego, bo nie moze rządzić serverem.
Mam żone, prace, i zazdrościć to możes sobie Ty mi szczęsliwego życia A jak uważasz że mam umysł 5-latka pogadaj z moją żona o tym dlaczego za mnie wyszła lub z moimi profesorami od filozofii!

Cytuj:
3. Tylko z jedną rzeczą zgadzam się z Klamka, męczące jest to najeżdżanie na Kiroya. Nawet mu krzywdy tym nie robicie, a wrecz przeciwnie. Pokazujecie nam tym samym jak mało dojrzali jesteście.
Ja może jestem mało dojrzały ale Ty już chyba dojrzałaś az za bardzo.

Cytuj:
4. Widze, że jest dużo więcej osób traktujacych ta gre jak coś realnego. Może lejepiej by było gdybyście zostawili ta gre, bo to żle wpływa na waszą psychike (hunted in rl buhahahaha uśmiałam się- ale jak się w grze nie da to może w rl. U mnie w sklepie możesz kupic tanio plecak SD)
Idz znajdz sobie faceta a nie ******* głupot.

Cytuj:
6. Każdy robi co chce- jedni wracają na obsidie, inni obrażeni i zawstydzeni uciekli tam gdzie mogą rzadzic (i widać o co w tym wszystkim chodzilo)
jedyne co zostaje zyczyc wam dobrego rzadzenia i mniej wojen. ale nie wiem czemu w waszym przypadku widze to calkiem odwrotnie
Borgo nie poszedł na serv gdzie bedzię mógł rządzić ale tam gdzie będzie mogł sobie pograć. Wyobraź sobie że my lubimy grac w ta gre, na pacce sami sobie zarabiamy (nie, mamusia nam nie daje na nie), kont nie sharujemy (ups, czyzbym frafił w czuły punkt...), gramy z przyjaciółmi z którymi pijemy wódke kiedy nam na to przyjdzie ochota i tacy właśnie jesteśmy. Nie podoba się? To idź przytul pluszowego misia i popłacz sobie.

PS: Wódki nie pijcie bo szkodzi!
Jan 28 2006, 22:21:29 CET Killed at Level 24 by Vodka

Ostatnio edytowany przez Glin - 22-03-2006 o 14:44.
Glin jest offline   Odpowiedz z Cytatem