Temat: All PPl FREE
Zobacz pojedynczy post
stary 22-03-2006, 14:47   #29
pitt6ull
Użytkownik Forum

pitt6ull's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hurricanes
Świat: Morgana
Domyślny

Alez mnie sie to podoba ;]
Glin niedlugo cie dorwe to sie wodki napijemy (spotkamy sie po klubie AA )

Sol z tymi ciaglymi wojnami to pamietaj kto te wojny zaczynal (bo nie przypomian sobie zeby byl to kto inny niz NG) wiec mozesz ich bronic ale prawda jest jaka jest.
BTW: Sol nie jest gruba i ma faceta (przynajmniej z tego co wiem )-- to tylko w celu sprostowania

ps: Sol na morganie nie mamy zamiaru rzadzic ,tylko grac. Gildia rzadzaca jest tam FIRE i wiesz co ? Oni maja price liste (baaa nawet huntuja ludzi za jej lamanie).Widac ,że im zalezy na rozsadnej ekonomi to oznaka ze chca tam robic naprawde duze lvl a nie tylko zdobywac serwer i go zostawic. Jak wiesz ja nie ucieklem bo mialem hacka ale jakby obsidia mi sie wydawala przyjaznym swiatem to bym na niego poszedl. Poprostu nie kazdy tak szybko wybacza. Jak i na pogarde tak i na wybaczenie trzeba zapracowac, a to że nie tylko ja sie tam przenioslem powodowane jest raczej tym ,że widoczne inni wolą innych znajomych niz tych z NG. To że ich poznalas i sa dla ciebie mili nie znaczy ze sa mili dla wszystkich.

Ostatnio edytowany przez pitt6ull - 22-03-2006 o 14:56.
pitt6ull jest offline   Odpowiedz z Cytatem