Zobacz pojedynczy post
stary 22-03-2006, 14:53   #54
Lovah
Użytkownik Forum

Lovah's Avatar

Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
Domyślny

Cytuj:
bo zaloze sie ze masz 8 lv knighta z 25/25
Yesh, very

Cytuj:
Jezeli jestes taki madry to od ktorego lv pala nosi boszki? Bo przy 40 lev juz sporo daja,
Ta, tylko po co mu te 'boszki' jak nie hunci nic przy czym potrzebna jest odpowiednia szybkość, 'boszki' są potrzebne głównie na wojny, GSy i orcland (chociaż tu i tak mało).

Cytuj:
2 jak jestes taki za***** ze chodzisz do tomb z arro, to jestes tylko glupi bo nie zalwazyles tego ze boltow schodzi mniej i ida wieksze hity i to jego sprawa z czym expi!
Btw. panie "niegłupi" pisze się zauważyłeś...
Boltów schodzi mniej ale kosztują drożej. Jego sprawa, ale po to dał SSy, żeby komentować, toż to robię.

Cytuj:
Po 3 na hydry pewnie sam chodzisz bo jestes za*****.
3, max. 4 osoby spokojnie starczą.

Cytuj:
Po 4 widac ze na gsach nigdy nie byles bo blokerowi czasami zaden uh nie zejdzie gdy sa dobrzy shoterzy a czasami k set poleci lub chodzby p ammy...
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHH

Kto nie był ten nie był. Idź dzisiaj huntować GSy i powiedz kiedy Ci się zwrócil hunt (bez megaszczescia). Pomysl logicznie:
Załóżmy, że huntujemy na bloodherbie, GS przychodzi co 5 minut i daje 900 expa + 5% szans, że hunt się zwroci.
Przy więcej niż 2 osobach na tym huncie, dostajemy mniej niż 450 expa na 5 minut, to ja więcej na rotach robie + mi się zwraca. Przy 2 osobach (pally + bloker), mamy wprawdzie 900 expa, co daje na godzinę 10k expa, to ja tyle na larvach robie + szanse na zysk też są małe. Mówisz nie schodzi UH? Nawet jak schodzi 1 uh na 2 gsy, to się nie zwróci, bo jeszcze koszty boltów/HMMów . Inna sprawa to fakt, że aby 1 uh na 2 gsy schodził trzeba mieć minimum 50-60 lvl, a na takim lvlu już nie ma frajerów chętnych blokować GSy.

Cytuj:
Ja powiem Tylko tyle Bohy miałem od 30 lev na 35 hack, dlatego na 40 nie mialem.
BoHy napisałem juz wyzej, kiedy sa potrzebne.

Cytuj:
Na Tombach Expie bo duzo expa Nawet na 1h wbijam po 20-30k expa Źle ?? ;> I do tego na tego Tomba mi sie nikt nie wpiepsza mam spokój bo mało osób wie gdzie on jest.
To, że expisz na tombie to powinna być duma, bo to świetne miejsce, ale huntowanie z boltami sucks.

Cytuj:
A na Hydrach Byliśmy w tylu bo Bloker Dawał botly za free Expiliśmy dopuki sie nie Skończyły.
Takie coś jest logiczne i mądre. Zwracam honor.

Cytuj:
Z Polskiego nie jestem aż taki dobry a Lord Krulik ma tak być przez u otwarte bo jak by to było Lord Krolik ?? Dziwnie.
Lepiej wyjść na naba, co nie zna ortografii czy żeby dziwnie brzmiało? Bez obrazy, ale jak zobaczyłem lord krulik to pomyślałem, że to jakiś przedszkolak
Lovah jest offline   Odpowiedz z Cytatem