Cytuj:
bo zaloze sie ze masz 8 lv knighta z 25/25
|
Yesh, very
Cytuj:
Jezeli jestes taki madry to od ktorego lv pala nosi boszki? Bo przy 40 lev juz sporo daja,
|
Ta, tylko po co mu te 'boszki' jak nie hunci nic przy czym potrzebna jest odpowiednia szybkość, 'boszki' są potrzebne głównie na wojny, GSy i orcland (chociaż tu i tak mało).
Cytuj:
2 jak jestes taki za***** ze chodzisz do tomb z arro, to jestes tylko glupi bo nie zalwazyles tego ze boltow schodzi mniej i ida wieksze hity i to jego sprawa z czym expi!
|
Btw. panie "niegłupi" pisze się zauważyłeś...
Boltów schodzi mniej ale kosztują drożej. Jego sprawa, ale po to dał SSy, żeby komentować, toż to robię.
Cytuj:
Po 3 na hydry pewnie sam chodzisz bo jestes za*****.
|
3, max. 4 osoby spokojnie starczą.
Cytuj:
Po 4 widac ze na gsach nigdy nie byles bo blokerowi czasami zaden uh nie zejdzie gdy sa dobrzy shoterzy a czasami k set poleci lub chodzby p ammy...
|
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHH
Kto nie był ten nie był. Idź dzisiaj huntować GSy i powiedz kiedy Ci się zwrócil hunt (bez megaszczescia). Pomysl logicznie:
Załóżmy, że huntujemy na bloodherbie, GS przychodzi co 5 minut i daje 900 expa + 5% szans, że hunt się zwroci.
Przy więcej niż 2 osobach na tym huncie, dostajemy mniej niż 450 expa na 5 minut, to ja więcej na rotach robie + mi się zwraca. Przy 2 osobach (pally + bloker), mamy wprawdzie 900 expa, co daje na godzinę 10k expa, to ja tyle na larvach robie + szanse na zysk też są małe. Mówisz nie schodzi UH? Nawet jak schodzi 1 uh na 2 gsy, to się nie zwróci, bo jeszcze koszty boltów/HMMów . Inna sprawa to fakt, że aby 1 uh na 2 gsy schodził trzeba mieć minimum 50-60 lvl, a na takim lvlu już nie ma frajerów chętnych blokować GSy.
Cytuj:
Ja powiem Tylko tyle Bohy miałem od 30 lev na 35 hack, dlatego na 40 nie mialem.
|
BoHy napisałem juz wyzej, kiedy sa potrzebne.
Cytuj:
Na Tombach Expie bo duzo expa Nawet na 1h wbijam po 20-30k expa Źle ?? ;> I do tego na tego Tomba mi sie nikt nie wpiepsza mam spokój bo mało osób wie gdzie on jest.
|
To, że expisz na tombie to powinna być duma, bo to świetne miejsce, ale huntowanie z boltami sucks.
Cytuj:
A na Hydrach Byliśmy w tylu bo Bloker Dawał botly za free Expiliśmy dopuki sie nie Skończyły.
|
Takie coś jest logiczne i mądre. Zwracam honor.
Cytuj:
Z Polskiego nie jestem aż taki dobry a Lord Krulik ma tak być przez u otwarte bo jak by to było Lord Krolik ?? Dziwnie.
|
Lepiej wyjść na naba, co nie zna ortografii czy żeby dziwnie brzmiało? Bez obrazy, ale jak zobaczyłem lord krulik to pomyślałem, że to jakiś przedszkolak