Zobacz pojedynczy post
stary 24-06-2004, 14:15   #1
Ithelios
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2003

Ithelios ma numer GG 1869980
Domyślny Totalna improwizacja,czyli jak się PKuje bez większych przygotowań

Dzisiaj coś mnie naszła ochota aby popkować zwłaszcza że nie mogłem się dostać na test server w celu wyżycia się.Zalogowałem się więc moim przeznaczonym do tego celu palkiem.

Zaznaczam,że polowanie było robione na szybko nie przygotowywałem się zbytnio(wziąłem tylko najpotrzebniejszy stuff i mało boltów).Kumpel Vaxupoto zadeklarował swoje partnerstwo.Co z tego partnerstwa wyszło przekonacie się z filmiku który nakręciłem(na dole posta)

Narazie jednak zamiesczam małą porcję szotów:

Nasza druga ofiara(pierwsza nam uciekła ).23 lvlowy rycek-niestety miał dużo UHów więc zrezygnowałem z bicia go zwłaszcza że amunicji też wiele nie miałem

Pierwsza ofiara która zginęła(myślałem że będzie miał więcej HMMów )

W kopalniach spotkałem dwójke polaków.Udalo mi się tylko niestety wymusić backpacki,p-seta i trochę UHów bo mi się bolty skończyły grrrr(dopiero potem skapnołem się że w bp który mi dał jeden z nich było 80 boltów-n/c)

No i zdjęcie loota w dp(cholernie kiepski )

Jeśli interesuje was dokładniejszy przebieg akcji(szoty to taki preview),to zamieszam cały film
)koło 75% film się urywa(w momencie wymuszania)-jakiś chyba bug.Tak więc chce dodać że dużo nie stracicie bo w momencie gdy TibiCam mi się pierdolnęła nasze ofiary dały nam dodatkowo tylko 2 steel helmety i pare UH-cała reszta to droga do dp

Enjoy/and comment plx.
Ithelios jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.