Ludzie...no nie bijcie. Mój 7 letni kuzyn sam założył konto. Wy jakieś niedorozwoje jesteście? Ehhh...robie polski opis -.-
Pierw wchodzimy na strone
http://member.taijiol.com/index.php
Jeśli nie macie nakładki koreańskiej zapraszam na
www.microsoft.com JEST TAM!
Gdy już mamy nakładke i widzimy "krzaczki" zamiast znaków zapytania możemy przystąpić do rejestracji.
Wchodzimy w 用户注册 i zatwierdzamy( wszystko co jest po lewej jest zazwyczaj potwierdzeniem) klikając w 同意
Teraz powinniśmy widzieć wolne pola i krzaczki dookoła. Wpisujemy:
Login:
Pin(specjalny numerek, radze zapisać...będzie potrzebny potem):
Powtarzamy Pin:
Hasło:
Powtarzamy hasło:
Przepisujemy numerek, który jest z boku:
Następne pole nie jest potrzebne.
Zatwierdzamy przyciskiem po lewo. Gdy wrócimy do indexu na górze powinien widnieć nasz login, a pod nim czerwone krzaczki. Klikamy w nie i po załadowaniu nowej strony klikamy w 用户管理首页, a po powrocie do indexu wybieramy napis 用户登录 (logowanie)
Wpisujemy:
Login:
Pin:
Numerek widniejący po prawo:
Zatwierdzamy przyciskiem po lewej, wróci nas do indexu...i na górze znów widnieje nasz login (idiotyzm z tym logowaniem, ale to było konieczne)
Końcowa część rejestracji. Wchodzimy w 填写个人详细资料
I wpisujemy:
Login, będzie już napisany.
Pin(pamiętacie go prawda?

)
Pytanie:
Odpowiedź:
Imie, tylko chińskie. Nie piszcie nic typu Suzuki tylko skopiujcie byle jakie krzaczki widniejące obok.
Płeć. Mężczyzna po lewo. Pani po prawo.
Urodziny. Wpisujemy 1990 i zostawiamy!
Numer Ic...kopiujemy ten: 100101199001010012 (mi działał. Zakładałem już z 15 kont)
Potem wybieramy imie. Wybieramy takie: 中囯
Reszta pól już nas nie dotyczy. Po za przepisaniem numerka. Potem zjeżdżamy na doł i zatwierdzamy to klawiszem po lewo.
Cofa do indexu. Wchodzimy w 游戏激活 i wybieramy server nr. 1 (ten na samej górze) jednak jest to server nr. 3.
Zatwierdzamy przyciskiem po lewo i wraca do indexu. Gratuluje. Macie konto.
NIE POMAGAM, NIE ZAKŁADAM ITP. NAPISAŁEM TO PRZEJŻYŚCIE TAK JAK OPIS PO ANGIELSKU!