@Realista1992
Boże człowieku przestań za przeproszeniem pieprzyć głupoty bo mi sie zimno robi... Jak zaczęłam czytać twój pierwszy post to odniosłam wrażenie, że mam do czynienia z inteligentnym antyfanem Tibii, który przedstawi jakieś logiczne argumenty na obrone swoich poglądów... wrażenie to utrzymalo się przez jakieś dwie pierwsze linijki twojego tekstu...
Obecnie prezentujesz postawe typowego Polaczka, który uważa, że przyjemność jaką jest granie w Tibie mu się poprostu należy i że to CipSoft jest zły bo żąda za to opłaty. Twoje słowa kojarzą mi się z osobami korzystającymi z pirackiego oprogramowania i broniącymi swoich racji w podobny sposób. CipSoft stworzył tę grę i ma pełne prawo do pobierania za nią opłat (a warto dodać, że daje możliwość bezpłatnego grania czego np. nie ma w chociażby WoWie).
W życiu jest tak, że za jakość się płaci. Ciekawi mnie bardzo czy widząć w salonie nowe BMW wchodzisz do środka i żądasz żeby oddali ci je za darmo? Po prostu nie mam słow, którymi mogłabym stosownie opisać twoją głupote...
Ps. Skoro tylu ludzi kupuje PACC to chyba uważają, że jest to dla nich dobry interes nie? Więc bezpodstawne bluzgadanie na zbyt wysoką cenę jest imho głupie skoro tyle osób kupuje pacc i nie narzeka...
Pps. Jeśli ta cyfra koło twojego nicku to rok twojego urodzenia to, proszę, idź na podwórko czy gdzie tam masz najbliżej i zajmij się jakąś darmową przyjemnością i nie trać energii na smęcenie... na to przyjdzie czas za jakieś 50 lat, założysz wtedy moherowy beret i będziesz w pełni upoważniony do głoszenia takich bredni.
Ppps. Antykomercjalista-krzyżowiec. Ble.
Ostatnio edytowany przez Vaxxia - 23-03-2006 o 13:59.
|