Zobacz pojedynczy post
stary 23-03-2006, 14:25   #29
LarvaExotech
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 05 2005

Domyślny

Znów zachęcają do kupna pacca?

Nie lubie RL Tibii.. to komercha. Jak krowi placek. Gameplay sztucznie przedłużany, bez pacca nie ma tam co grać. Ktoś wyżej napisał o wynagrodzeniu dla pracowników... koń by się uśmiał. Widać, myśliciele CipSoftu wprowadzają wiele istotnych zmian - na przykład to z maną x4 ; teraz każdy sorc z pacc z exori vis expi.. głupota! Jesli mamy ochote kogos zabic zamiast kupic sd lepiej mu z vis luxow i mort hurow walic i uzywac manafluidow. Wogole ten balans między wokacjami wymiata... knight na 200 lvl z skillem 100+ po ~80 wali w pvp kiedy sorc wali ~600 z sd i ~1.5k z ue... Wole [...] (regulamin), tam przynajmniej placic nie trzeba; a nagrac sie dobrze mozna. Bo [...] sa tworzone od graczy dla graczy; a rl tibia dla kasy.

Edit: Droga Vaxxio, inaczej byś gadała, gdybyś musiała spędzać wolny czas na free area bo byś nie dysponowała takimi pieniędzmi, aby regularnie pacci kupować. Ja na przykład pozwolić na pacci sobie nie moge; nie wszyscy mają taki dorobek. Wcale się tego nie wstydze, możecie mnie nazwać biedakiem - g*** mnie to obchodzi. Daruj sobie *******enie o tym ze oni zrobili tak wiele, bo tak naprawde Tibia jest po to, zeby uzalezniac, a nie po to zeby sie fajnie gralo.

Ostatnio edytowany przez LarvaExotech - 23-03-2006 o 14:30.
LarvaExotech jest offline