Zobacz pojedynczy post
stary 23-03-2006, 14:48   #52
ESQ
Użytkownik forum

ESQ's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Bieszczady

Stan: Aktywny gracz
Imię: Karimak
Profesja: Royal Paladin
Świat: Secura
Poziom: 50~
Skille: 75+
Poziom mag.: 16
ESQ ma numer GG 7920598
Domyślny

@Movie

Mało fragów, ale ładne hity - w końcu to 200~ lvl. Troche się zamotali z pierwszym trapem, ale jakos im wyszło. Nie zrozumcie mnie źle, ale z filmiku najbardziej podoba mi się... domek Taifuna -.^.

@Sytuacja na Furorze.

Taifun sobie zbiera powoli. Chyba nie zauważa, że powoli tych, którzy są przeciwko niemu, zaczyna się robić więcej, niż tych z nim. Bycie kumplem Taifuna, to wg mnie daje krótkotrwałe korzysci. Taifun utrzymuje włądzę absolutną i każdy powód jest dla niego dobry, żeby wyperswadować komuś z głowy pomysł zbliżenia się z niego lvlem. Każdy wie ilu z Duskiness zostało wykoszonych przez Taifuna, ilu odeszło od niego. Artisto, Draverik, Pasterz Axe/Sword Master. Gdzie sie podział Magrami ? Gdzie Spoxster i Nackers, z którymi jeszcze Taifun niedawno robił anihi~ ? Gdzie Foxy Darow ? Gdzie Nordmark Oblivion ? Gdzie Conrad Ma'fer ? A Sarandiel ? Możliwe, że nie wymieniłem wszystkich, ale powoli zbiera się rebelia. Chciałbym, żeby Taifun poczuł, to co czuli wszyscy Ci, któzy skończyli z grą na Furorze, przez Taifuna.

"Taifun Devilry: juz teraz bedziecie mogli sobie tu pograc"
"Taifun Devilry: wkoncu wam moglem sie odwdzieczyc"
"Taifun Devilry: za pomoc na furorze "

Czy te słowa coś znaczą ? Niedługo Taifun "Odwdzięczy" im się tak jak odwdzięczył się Draverikowi i reszcie. Wtedy może zrozumie chociaż część Sunblade, z kim trzymali do tej pory, ale nie wiem, czy wtedy nie będzie już zapóźno. Tyle z mojej strony.
Aha... i cały ten mój tekst podsumuję tylko - MOIM ZDANIEM.
Jeśli nie zgadzasz się ze mną, nie wyzywaj, to tylko moje zdanie, do którego mam prawo. Ja nie obrażam innych, za ich własny 'own mind', i tego oczekuję w zamian.

@Offtop

Furora nigdy już nie będzie taka sama. A wiecie czemu ? Bo Feradrey już tam nie gra

http://rapidshare.de/files/8251286/drav.rec.html - Draverik killed by Duskiness

http://rapidshare.de/files/6981235/lala.rec.html - Artisto killed by Duskiness

Ostatnio edytowany przez ESQ - 23-03-2006 o 16:43.
ESQ jest offline   Odpowiedz z Cytatem