Wszyscy sie troche zagalopowaliscie. Napadliscie na Scorpa potym jak przyznal mi racje(pisalem o tym ze szwedzi usuwaja wyrzej levelowych polakow bez zadnych powodow co samo w sobie jest rasizmem). Nie powiecie mi tez chyba ze dla szwedow liczy sie tylko wojna gildji?
Pamientam jak gralem na kyrze i expilem na cycach kolo thais. Przyszedl koles z LI(lucrum ira) zrobic questa. Poproslem go zeby nie wybijal mi respa w drodze od drabinki do jaskini. Co od niego uslyszalem?0 "wana die?" Nawet nie wyobrazacie sobie jaka mialem satysfakcje gdy kolesia wy***alismy z servera.
A co do Ciebie shaman to sam sie przyznales ze byles szpiegiem. Wykorzystales zaufanie jakim obdazyli cie czlonkowie gildji w zamian za co??
Wroce jeszcze do scorpa i nazywania go noobem. Otuz musicie wiedziec ze wbil on sam(tak tak wielcy panowie tibi) 113 lvl co nie jest malym osiagnieciem gdy gra sie w pojedynke.
Wiem tez co najczesciej robia polacy aby przypodobac sie szwedom i musicie wiedziec ze to jest wlasnie lizanie dupy. Nie Mowcie tez ze ja jestem rasista gdyz znalem kilku szwedow z ktorymi dalo sie normalnie porozmawiac (reszta kreowala sie na jakichs herosow) reszta zachowywala sie dosyc dziwnie i wypominala nam nasza historje(mowie tu o sytuacjach typu "polskie getta")
Latwo tez zauwarzyc ze spora grupa szwedow(nie wszyscy oczywiscie lecz dokladnie spora grupa) uwarza sie za lepszych od polakow oraz nazywa nas pogardliwie "polaczkami"okreslenie to stosowali nazisci niemieccy.
Nie wyzywajcie kogos za to ze zywi jakas uraze do szwedow i pisze o tym otwarcie na forum, przydalo by sie tez troche patriotyzmu i jesli nie zgadzacie sie z czyims zdaniem to nie musicie go od razu rugac. Poprostu przedstawcie swoje argumenty.
Pozdro