Zobacz pojedynczy post
stary 23-03-2006, 17:41   #48
Taube
Użytkownik Forum

Taube's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005

Domyślny

@Larvo & Realisto (do obu i kazdego z osobna )
niezbyt wielki z ciebie realista w rzeczywistości, skoro w swym całym wywodzie nie zwróciłeś uwagi na pewien mały istotny szeczgół - Tibia to NIE polska gra tak więc ceny na niej obowiązujące NIE są polskie
tak więc cena pacc'a, gdy się ją przeliczy na zachodnie zarobki przeciętnego człowieka jest dość niska
i jest to coś, co się ma nawet przez pół roku - więc aż tak zawyżonych stawek to tam nie ma
jeśli zaś nie odpowiada ci to, to nie fosz się o wysokość cen, lecz staraj się coś zrobić, by polepszyć rodzimą gospodarkę, aby ta kwota stała się także dla ciebie błachą!

zacząłeś dość zabawnie - nie raczyłam nawet tego skomentować, gdyż Drom tam wystarczająco zrozumiale wszystko napisał, ale obstawanie przy tym 'oni są lepsi itp. powinna być równość wielka' jedzie mi jakoś komunizmem.. jeśli odpowiada ci ten ustrój, to zapraszam do Białorusi - stań po stronie obecnie panującej przeciw strajkującym
równość jest taka - że każdy może mieć dużo, jeśli na to zapracuje, ale nikt nie dostanie za darmo czegoś, na co nie zasługuje! co to by była za równość, jakby ktoś płacił a ktoś nie, a różnica między tymi dwoma była praktycznie znikoma? to może ktoś kto pracuje ciężko 7 dni w tygodniu powinien dostawać równą rencie wypłatę?

zgadzam się w większości z tym co Vaxxia napisała, z tym co wielbłądzik napisał, więc ograniczę się do tego, aby nie powtarzać za innymi to, co już zostało powiedziane

(jeśli gdzieś mi się myśli poplątały, to dlatego, że przepchany serwer uniemożliwił mi dokładniejsze prześledzenie wszystkiego :/ jak tu na czymś takim wracać do postów na różne strony :/)

d.Taube
out of the darkness into the light.

she lost somewhere her time..
get me known if You find it for me XD
mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć..

Ostatnio edytowany przez Taube - 23-03-2006 o 17:49.
Taube jest offline