Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Invader from Hell
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez ahaw
nie mow ze brazylijczycy sa hamami i zlodziejami bo w tej chwili obrazasz caly narod. znam kilkoro brazylijczykow na tibii i wiele mi pomogli. z tego co zauwazylem bardziej hamska jest wiekszosc Polakow
|
Ale z ciebie skonczony noob pzeciez napisalem (tylko w tibii) a ciebie kto uczyl czytac??? chyba nikt wie cnie nabijaj se glupio postów taka gadka pewnie teraz napiszesz posta oj sory nie zauwazylem(wiec go nie pisz!!!) temat uwazam za zamkniety Hiberna to taki swait po 2 mój kolega da mi 1k na poczatek i napewno tam bdde gral dziekuje jak nadal chciecie sobie gadac to zrobcie nowy temat
|
Po 1-sze: Naucz się, co to jest n00b.
Po 2-gie: Ahaw pisał o narodzie TIBIJSKIM, miał zamiar obrazić/przedstawić naród brazylijski.
Po 3-cie: Kogo obchodzi, że masz kolesiów, że masz 1k, że grasz na Hibernie, że tam będziesz grać i że uważasz ten temat za zamknięty?! Moderatorzy zamkną temat, jeśli uznają go za skończony, więc nie rób im roboty.
Po 4-te: Sam nie nabijaj sobie postów.
Po 5-te: Nie rządź się swoim tematem, jeśli nie chcesz o tym dalej rozmawiać, to nie otwieraj tematu.
Po 6-te: Naucz się interpunkcji, nieuku! W ogóle nie mogę rozczytać się w Twoim poście.
Zaczynam całkowicie tracić do siebie szacunek.
Cytuj:
Brazilijczycy i szwedzi to wielkie nooby
np: brr?? (NIE NIE JEST MI ZIMNO)
swe? (NIE NIE SLODZE)
Kradna,jak jest zajety przez ciebie resp to oni sie w*******aja i go zajmuja. I ciagle chodzą brr? brazuca?? swe?? sweden?? nie lubie ich nie ktorzy szwedzi sa w porzo ale brazil SUXX.
Aha i macie cos do rasistów??? ja jestem rasistą i faszystą POLSKA BIALOCZERWONI polska roox gdynia roxxx ARKA GDYNIA roxx Arka roxx
|
Obrażasz ogół Brazylijczyków i Szwedów (chyba nie wiesz, że "swe" to Szwecja

), a niektórzy rzeczywiście są ludźmi, którym można zaufać!
Do reszty rasistów:
RASISTS SUX!