HEH Myslalem kiedys. ze polacy beda sie trzymac razem na silverze (przynajmniej za czsow Red Warriors tak bylo) ale sie pomylilem

Istnieje pewien gatunek ludzi nie bede wymienial kto (chodzi mi o polakow oczywiscie) na naszym swiecie, ktory nie pozwoli zjednoczyc sie w jedna mocna gildie. Nie chodzi mi tu o stawianie czola brazylom ale o fajna gre, wspolna gre! Nie bede sie z toba klocil ani przekomarzal Rycerski bo nie o to mi chodzi. Przykro mi ze tak sadzisz o mnie ale twoja sprawa. Nie widze przyszlosci tego serwa tzn. wspolnej polskiej gildii do ktorej kazdy polak bedzie chcial wejs bijac jak najszybciel lvl i trenujac skile aby moc wspolnie sie bawic z rodakami. Nie chce tu smucic, nie o to mi chodzi. Nie wiem czy nie nalezaloby sie zastanowic nad zmiana serwa tak jak to zrobil Kaalhar(szacunek i pozdro) nie widzac tu dla siebie miejsca. Gralem w wiele mmrpg-ow i prawie w kazdym jest tak samo! Ciagla zawisc, spory i nienawisc do siebie polakow. Dlaczego nie dzieje sie tak w innych krajach tylko u nas? Moze rzeczywiscie nasz narod jest tak zacofany jak prechistoryczni ludzie i potrafimy zdobywac wszystko tylko sila? Kazdy musi odpowiedziec sobie sam na to pytanie.
Mimo wszystko pozdrawiam wszystkich polakow na silverze i nie mam do nikogo urazy a jesli ktos ma do mnie to byc moze bedzie szczesliwy za niedlugo nie widzac mnie w grze!
Hail Tibia