@Dolor vel. Ligus
Ja też gram dla przyjemności (bo kto nie gra

) a rywalizacja to naturalna rzecz; dla mnie to sprawa drugiego rzędu ;]. Wiem, kopalnie suxx xP, sam wbijam 85/85 i ide do mintw... tylko gorzej z lootem, najlepiej dotachać do poczty jakiejś i wysłać do Thais

.
@Robertto
Właśnie, looknij na moje poprzednie posty, pisze w nich prawie to samo. Cieszę się, że to napisałeś, choć to nie było zbyt szczere, bo postępujesz dokładnie na odwrót, prosiłem, byś wrócił do Moon~ ale powiedziałeś "Nie, bo nie będę w gildi z XXX bo on się koleguje z YYY który ma qmpla AAA któey mnie zabił (chodzi o zawiść). Jeśli o mnie chodzi, jestem pełen miłości

(nie to, żebym był gejem itp, mówie o innym rodzaju miłości XD). Co do Red Warriors, to też w nich byłem (ahh, te wrzuty na Pixa na tablicy xP). Aha, i jeszcze raz nalegam, na dołączenie do Moon~ ; mamy zamiar zrobić NAPRAWDĘ silny zespół ;]. Jeśli Cię uraziłem, to przepraszam, ale to wszystko dlatego, iż chciałem Tobie wytłumaczyć, że nie ma sensu się kłócić.
PS: Nie trzeba było odchodzić z Moonchildren dlatego, że Warrior Ci groził. Można to było przedyskutować na guild chacie. Tak jak z Loczkinem uzgodniliśmy
Aha, a zawiść jest czymś naturalnym, nie ma sensu się jej wstydzić

. Każdemu można zawsze przebaczyć.
P.E.A.C.E.