Zobacz pojedynczy post
stary 24-06-2004, 19:34   #107
Bloq
Użytkownik forum

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wysokie Mazowieckie

Stan: Na emeryturze
Imię: Blooku
Profesja: Sorcerer
Świat: Danubia
Poziom: 41
Skille: 19/24
Poziom mag.: 49
Bloq ma numer GG 1537487
Domyślny

Zacznijmy od tego ze druid nie jest podobny do sorca w grze. Dostalem postac druidka zrobilem sobie nia 20 lvl elegancko wszystko cacy druidem kasa szybko leci i posypal sie c armor pozniej reszta przyznam tu ma przewage druid. Ale druid zazwyczaj na takim lvlu nie nosi przy sobie sd bo po co i tu wlasnie jest problem. Byla taka sytuacja ze dwa 7 lvle zabili mi bugi co ja im moge zrobic? explo? szkoda many wiec musialem jakos przebolec. Jako sorc mam przy sobie zawsze sd to mi daje troche odwagi teraz grajac sorcem na 16 lvlu mam przy sobie bp uh wiec starczy mi na dlugo. Druidem nie moglem grac poniewaz brakowalo mi takich czarow jak e wave great energy beam zdaje sie ze to nie przydatne tez tak myslalem do tad az drugim charem podczas treningu sorc 35 lvl zabil mi palka na 28 gdy bylem przez moment afk kilka razy e wave i padl. Sorcek ma kozackie czary ale druid z pacciem moze juz mu sie rownac poniewaz tez nie ma za nudno np. heal friend mass healing wild growth niby nie przydatne czary a jednak one w pewnym stopniu zawazyly na tym ze bede gral sorcem.Zawsze myslalem ze palek jest ciekawy ze 600 boltow qmpel bloker i mozna isc wszedzie teraz zauwazylem ze sorc bierze 2 bp hmm z blokerem i tez mzoe isc wszedzie. Poprostu nie mozna porownywac tych dwoch postaci. Ja wole zamaist uciekac i liczyc na to ze nie skoncza mi sie uhy wole atakowac i liczyc na to ze przeciwnikowi skoncza sie uhy.
Bloq jest offline   Odpowiedz z Cytatem