Zobacz pojedynczy post
stary 23-03-2006, 22:33   #61
Taube
Użytkownik Forum

Taube's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005

Domyślny

@Ikares
nie jestem pewna, czy masz pojęcie co znaczy słowo 'grywalność', więc cię uświadomię
jest to ilość osób, które aktywnie w jakąś grę grają, a na pewno nie jest to sam opis danej gry
czy już wszystko jasne?
to teraz proponuję ci jeszcze raz przeczytać owego 'inteligentnego' posta o którym wspomniałeś i zastanowić się jak 'inteligentnie' wypadł twój własny - niestety muszę cię zmartwić, w moich oczach to nie posiada totalnie logiki - czyli jest wyrwane nie wiadomo skąd, jakbyś się dopiero co obudził i pisał jeszcze na śpiąco.. co to wnosi? do czego się odnosi? czy posiadłeś umiejętność czytania ze zrozumieniem?

czemu gdy ktoś napisze coś 'przeciw' modkom i adminom nagle z góry zakłada, że za to bana dostanie? <- tego to ja naprawdę nie rozumiem.. wszak oni często zostawiają te kwiatki by inni mogli je podziwiać i też mieć z tego frajdę

@Elheril
to znaczy, że przestałeś czerpać z tej gry przyjemności i im zazdrościsz..
ja nie miałam pacc'a i nie spotkałam się z ich strony z jakimś wyszydzaniem
jak się odnosiłam do nich jak do każdego normalnego to też zazwyczaj byłam w ten sam sposób traktowana - i niewiele osób patrzyło na to czy zapłaciłam za grę, czy też gram za darmo
tak samo jak niektórzy mogą się żalić - "jacy to h'lvlowcy są niedobzi, źli, chamscy i znęcają się nad nami biednymi lowlvl'ami.. hlip hlip.." <- no cóż.. nikt przecież nie oczekuje, że wszyscy będą równi i jednacy, szczególnie na starcie, jaką ścieżkę kto obierze tak zostanie na koniec wynagrodzony, a to jak ktoś cię traktuje zależy od tego jak ty innych traktujesz - tu tkwi szkopuł
kłótnia zazwyczaj bywa wywoływana przez kogoś pełnego zawiści lub o wąskich horyzontach, który jest egoistą i któremu coś nie pasuje.. <- który opis byłby ci najbliższy?

d.Taube
out of the darkness into the light.

she lost somewhere her time..
get me known if You find it for me XD
mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć..
Taube jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.