Zobacz pojedynczy post
stary 24-03-2006, 07:39   #154
Shaman
Zbanowany

Data dołączenia: 19 11 2004
Lokacja: Somewhere in Europe

Stan: Na emeryturze
Imię: Aerthis
Profesja: Elite Knight
Gildia: Domnesticus
Świat: Xerena
Poziom: 10
Skille: 16/17
Poziom mag.: 1
Shaman ma numer GG 6606578
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Protarus
Wezcie dzieciaki zamknijcie puski i wracajcie possac cycusia u mamusi *******icie takie glupoty ze zygac mi sie chce ale jak napisalem do was normalnie to nic nie zalapaliscie.

Co do Ciebie schaman to zastanow sie nad soba. Na pewno masz jakichs znajomych ktorzy rownierz graja w tibie. Co im mowisz za karzdym razem gdy ty jestes w szwedzkiej gildji a oni w polskiej?? "sorki chlopaki wole ich?"
A moze ty wogule nie masz kumpli i boisz sie z domu wychodzic zeby Cie "zli polacy" nie pobili?

I wogule co wy wiecie o tibi skoro wbiliscie ledwie 50 lvle?

Pozdro
Mhmm Babe, mam kumpli I większość z nich nie widzi nic dziwnego w tym, że stem w gildii ze Szwedami. Zresztą są u nas takze Holendrzy, Egipcjanie, więć gdzie tu miejsce na wojny SWE VS PL? Zastanowcie sie nad soba, bo nie chce mi sie po raz enty przytaczac tych samych argumentow...Poziom wiedzy, kultury, ktory reprezentujecie jest zalosnie niski, wrecz zerowy. Zal patrzec...Zal z wami pertraktowac...Przytaczacie argumenty pięcio letniego dziecka, ktoremu evul pani ze Szwecji zabrala lizaczka...Apeluje do Was, abyscie zaprzestali tego bzdurnego gadania, a zaczeli myslec w trakcie pisania...
PS. Chcecie PG z mojej strony? Oczekujcie je od dzis Nie lubie kiedy ktos mi wjezdza na ambicje
Shaman jest offline   Odpowiedz z Cytatem