Zobacz pojedynczy post
stary 24-03-2006, 08:33   #77
Realista1992
Użytkownik forum

Realista1992's Avatar

Data dołączenia: 23 03 2006
Lokacja: Żychlin

Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Inferna
Poziom: 36
Skille: 79/54
Poziom mag.: 14
Realista1992 ma numer GG W razie czego podam
Domyślny Edit

TAUBE

Ostatnio edytowany przez Taube - Wczoraj o 17:49.
Jeśli uważasz, że pisze o tym wszystkim bo nie mam pieniędzy na pacc jesteś w błędzie. Moja rodzina jest w bardzo dobrej sytuacji materialnej, ale po prostu jest dla mnie bez sensem wydawać 90pln na 3 miesięczną przyjemność związaną z tą kiepską grą... Wole poszaleć z przyjaciółmi albo przeznaczyć tą kase na szczytniejsze cele. Ale jeśli bawi Cię gra w coś co instaluje się 3 sekundy, nie ma dźwięku i zajmuje mniej niż cokolwiek innego na twoim kompie prosze bardzo.

PONURY

Nie chodzi o to, żeby pacc był darmowy albo kosztował 10pln bo takie wypowiedzi podobnie jak ty uważam za bezsensowne, ale skoro są ludzie których na niego nie stać to cipsoft mógłby chociaż zrobić coś nowego dla graczy z niższej półki i poświęcić choć kawałek mapy na nowe fajne expowisko...

Pijopiwnik

Całkowicie zgadzam sie z twoją wypowiedzią wydawanie kase na cos tak bezsensownego jak tibia jest chore

Etoric

Myśle ze większość normalnych ludzi wybrała by 2 opcje.

Chin Julas

Zarób...

Ktoś napisał, że wolał by wydać kase na WoW niż na Tibie. Nie wiem co to jest WoW bonigdy o tym nie słyszałem ale popieram kolesia bo gość który wydaje 90pln na cos co zajmuje mniej miejsca niz windowsowy saper jest conajmniej dziwny
Realista1992 jest offline