@Realista
ja ci proponuję nie sprawdzać innych, czy to oni potrafią czytać ze zrozumieniem, tylko spytać samego siebie czy ty potrafisz..
bo jak coś widzę, zawsze dochodzisz do dziwacznych wniosków i obwiniasz innych o jakies 'uwagi' w twoją stronę
a ja ci powiem, że twój stan materialny mnie nie obchodził i nawet słowem o nim nie wspomniałam
jeśli przeczytasz to co napisałam jeszcze kilka razy, to dojdzie do ciebie, że te porównania, jak doskonale widać są z Tibia związane a nie z twymi zarobkami, o których słowa nie było
ale dziękuję za informację, że masz się dobrze materialnie, to teraz radzę ci poświęcić środki na naukę i zdobycie wiedzy

czemu nie poświęcisz więc tego czasu na siedzenie z przyjaciółmi lecz spędzasz je na forum rozpoczynając dysputy niczym z naszego poprzedniego ustroju politycznego wzięte?
czy ja napisałam, że bawi mnie gra taka? a czy ciebie bawi gra w KARTY?? ona nie ma dźwięku, jest to tylko talia 52 papierków...
jeśli w końcu zrozumiesz, że w grze online nie najważniejsza jest grafa, melodia i technika, ale LUDZIE jakich tam można spotkać, to wtedy zapraszam tu ponownie
jeśli masz jakieś genialne innowacyjne rozwiązania dla Cipsoftu to proponuję wyjść jednak do nich z tym pomysłem, bo nam tu nic do tego, a pisząc to a tym forum nic nie zdziałasz, jako, że nie jest to oficjalnej strony forum ino fanowskiej
@LarvaExotech
a to mój drogi nazywa się lenistwo i marudzenie
jest nam źle, jest nam nie dobrze, powinniśmy mieć więcej..
a zasługuje się na coś więcej? nie potrafisz się cieszyć z tego co masz i z tego co ci dają i sięgasz po więcej.. to tak samo jak gryzienie ręki która cię karmi..
dopiero jak coś stracisz poczujesz jak miałeś dobrze i może wtedy przestaniesz marudzić na swój los, który nota bene aż tak tragiczny chyba nie jest?
można czerpać radość z gry na faccu, chyba że jest się niekompetentnym w zawieraniu znajomości, odludkiem i pragnie się tylko cyferek na 'liczniku' miast nowych znajomości i zwykłej prostej radości..
niektórych nawet bawi w Tibii zbieranie jagódek! a wiesz... je można dostać na faccu..
a wiesz skąd to wiem?? to ci powiem, bo zdaje się, że nie - z własnego doświadczenia
d.Taube