Zobacz pojedynczy post
stary 24-03-2006, 10:45   #83
Taube
Użytkownik Forum

Taube's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005

Domyślny

@Realista
ja ci proponuję nie sprawdzać innych, czy to oni potrafią czytać ze zrozumieniem, tylko spytać samego siebie czy ty potrafisz..
bo jak coś widzę, zawsze dochodzisz do dziwacznych wniosków i obwiniasz innych o jakies 'uwagi' w twoją stronę
a ja ci powiem, że twój stan materialny mnie nie obchodził i nawet słowem o nim nie wspomniałam
jeśli przeczytasz to co napisałam jeszcze kilka razy, to dojdzie do ciebie, że te porównania, jak doskonale widać są z Tibia związane a nie z twymi zarobkami, o których słowa nie było
ale dziękuję za informację, że masz się dobrze materialnie, to teraz radzę ci poświęcić środki na naukę i zdobycie wiedzy
czemu nie poświęcisz więc tego czasu na siedzenie z przyjaciółmi lecz spędzasz je na forum rozpoczynając dysputy niczym z naszego poprzedniego ustroju politycznego wzięte?
czy ja napisałam, że bawi mnie gra taka? a czy ciebie bawi gra w KARTY?? ona nie ma dźwięku, jest to tylko talia 52 papierków...
jeśli w końcu zrozumiesz, że w grze online nie najważniejsza jest grafa, melodia i technika, ale LUDZIE jakich tam można spotkać, to wtedy zapraszam tu ponownie
jeśli masz jakieś genialne innowacyjne rozwiązania dla Cipsoftu to proponuję wyjść jednak do nich z tym pomysłem, bo nam tu nic do tego, a pisząc to a tym forum nic nie zdziałasz, jako, że nie jest to oficjalnej strony forum ino fanowskiej

@LarvaExotech
a to mój drogi nazywa się lenistwo i marudzenie
jest nam źle, jest nam nie dobrze, powinniśmy mieć więcej..
a zasługuje się na coś więcej? nie potrafisz się cieszyć z tego co masz i z tego co ci dają i sięgasz po więcej.. to tak samo jak gryzienie ręki która cię karmi..
dopiero jak coś stracisz poczujesz jak miałeś dobrze i może wtedy przestaniesz marudzić na swój los, który nota bene aż tak tragiczny chyba nie jest?
można czerpać radość z gry na faccu, chyba że jest się niekompetentnym w zawieraniu znajomości, odludkiem i pragnie się tylko cyferek na 'liczniku' miast nowych znajomości i zwykłej prostej radości..
niektórych nawet bawi w Tibii zbieranie jagódek! a wiesz... je można dostać na faccu..
a wiesz skąd to wiem?? to ci powiem, bo zdaje się, że nie - z własnego doświadczenia

d.Taube
out of the darkness into the light.

she lost somewhere her time..
get me known if You find it for me XD
mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć..
Taube jest offline