@Limpy
Nie przypominam sobie, żebyś kiedykolwiek na mnie wjechał, bo ogólnie żadko wypowiadam się na forum.tibia.com. Po prostu jak patrzę na tę bandę pacanów z mojego serwera (oczywiście nie mówię o wszystkich) to mi się słabo robi. Ostatnio przemyślałem to co napisałem i zmieniłbym teraz wiele, w szczególności przykłady osób, które uważam za "fajowe".
A napisałem to wszystko, bo po prostu mierzwi mnie to, że za każde słowo krytyki pod adresem kogoś uznanego za super-fajnego, osoby która chroni Securę przed zagładą, która oddaje siebie, żeby 1 stworzony serwer non-pvp stał się doskonałym "community" (nie wiem jak to przetłumaczyć po polsku) spotyka się z reakcją obronną innych pajaców i np pewnego dnia dowiedziałem się (po skrytykowaniu Areza), że co następuje:
*udaję kobietę
*obrabowałem komuś dom
*kiedyś świetnie mówiłem po szwedzku, a teraz nie potrafię
*mam shared account
Po takich opcjach stwierdzam, że wolę wypowiedzieć się na forum, gdzie nie ma wyświetlonej ilości postów, levelu (przynajmniej u niektórych) oraz gdzie nikt nie może sobie wyrobić opinii "obrońcy uciśnionych". Od razu zaznaczam, że nie wjeżdżam na ciebie, po prostu imię twojej postaci napatoczyło mi się wtedy pod paluchy.
swoją drogą to to, co najbardziej mnie wpienia na forum w chwili obecnej to:
*thready z podziękowaniami (które służą do oficjalnego smarowania substancją niwelującą tarcie, czyli w skrócie wazeliną). Chcesz komuś podziękować? Zrób to osobiście! Wtedy to jest przynajmniej 100% szczere.
*thready Blablabla ma 100 lvl !!!1
i odpowiedzi:
gratz
gratz
gratz
*thready Blablabla ma urodziny!!!1
jak wyżej
*bumping threads typu Person Above you, 10 pytań, itp.
*thready "ratujące świat"/"think with your heart" typu 1% z pacc na ratowanie dzieci w Afryce.
Wiem, że każdy lubi co innego i o gustach się nie dyskutuje, ale zastanawiało mnie, czy może znajdą się ludzie, którzy choćby w niewielkim stopniu myślą tak jak ja.
Ostatnio edytowany przez Zlodziej - 24-03-2006 o 14:03.
|