Zobacz pojedynczy post
stary 24-03-2006, 14:26   #30
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adrayen Spold
Człowieku... posłuchaj tej chorej dziewczynki zanim porównasz ją do polityka. To jest cierpiąca osoba, a szydzenie z jej sposobu wymowy jest de facto szydzeniem z jej kalectwa. Parodia a szyderstwo - trzeba to rozgraniczyć.
Wiekszosc z was pewnie nigdy o niej nie slyszała, a decyzje krytykujecie tylko dlatego, bo nie lubicie rydzka/radia maryja.
Powiedz mi ile jest spotów/reklam/filmów/plakatów/itd szydzących z kalek na wózkach itp itd... i dla czego dopiero za Szczukę rada obłożyła karę?
Jak można przeczytaćw petycji Szczuka nie wiedziała, że ów pani jest chora i przeprosiła ją za to. A tak w ogóle to człowiek powinien mieć dystans do siebie i innych, nie można być poważnym jak zawał serca bo co to za życie wtedy?!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matek
PS3: a co najsmieszniejsze: KC jasno stwierdza: nie ma dowodow dzialania na szkode to domyslnie przyjmuje sie, ze nie dziala sie na szkode. A prezes KRRiT stwierdza: "Dostaliśmy nagranie i nie wynikało z niego, że pani Szczuka nie zna osoby, z której kpiła" <- w pupie to mam. To on ma udowodnic, ze ONA JA ZNALA a nie ona ze jej nie znala. Komedia;]
Ino proste prawo: Prokurator ma udowodnić oskarżonemy winę a nie oskarżony swoją niewinnosc

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szametu
do szkloy matolku ... i naucz sie szacunku dla straszych ...
jak by to ując, przyganiał kocioł garnkowi ;p
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grue
To co sie w Polsce dzieje powinno przejsc do historii, jako bezdenna glupota polskich politykow. Kaczka do piekarnika! (teraz mnie zamknijcie w wiezieniu xD).
Ha! 3 lata za obrazę głowy państwa! ;]

Już wcale się nie dziwie, dlaczego większosć polaków chce opuścić ten kraj. Tylko czekać aż wprowadzi się niczym Kuba, zakaz opuszczania kraju bez zgody prezydenta
Zgroza, sodoma i jeszcze gomora, tylko się załamać i zamknąc drzwi Media@Marktu dla 54% polaków... Mam nadzieje, że uda się szybko załatwić te wybory i PiS zdala odejdzie od władzy, bo prezydenta już raczej przed 5 latami nie wymienimy

Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem