Zobacz pojedynczy post
stary 24-03-2006, 15:04   #46
Dweron Abyth
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 05 2005
Lokacja: Sieradz

Domyślny

I co z tego, że bedą poison daggery i longsowrdy ?? To nie zmieni zbytnio sytuacji na rooku. Jednak wątpie żeby dali orc warriory. Mojega knighta ze skillami 50\50 i w p secie potrafi nei zle trzasnoć więc raczej odpada. Jedyne potwory jakie moge się pojawic na rooku to elfy i amazonki gdyż nie zostawiają dobrego lootu
A tak wogóle to na rooku powinno być depo i nie mysle tu o rookstayerach. Zwykle jak wychodze z rooka mam ponad 1,5k w kasie co pochłania olbrzymia częsćmojego capa. W efekcie musze robić dp hara. Wile osób robi tak jak ja co zwiększa liczbe osób na serwerze i powoduje większe lagi i ogólnie obciąża serwa nie łatwiej by było zrobić depo ?? Nie mówcie tylko "rook to nie main". Bo jak zaczynasz grać trafiasz na rook ktory jest zwykła chorrorem, a powinien sie prezentować z najlepszej strony i pokazywać co można robić na mainie. Jezeli taki typ na 8 lvl nie wie ze na mainie jest depo to mysli "p***** przestaje grac, jezeli mam nosic cala kasic przy sobie to ktos mnie zabje i strace wszystko"
Jeszcze jedna sprawa moim zdaniem na rooku powinny być itemy z których nie korzysta się na mainie a są tylko lootem do sprzedaży w sklepie myśle tu szczególnie o chain legsach. Nie widziałem jeszcze zeby ktos w tym chodzil

Ostatnio edytowany przez Dweron Abyth - 24-03-2006 o 15:26.
Dweron Abyth jest offline   Odpowiedz z Cytatem