Zobacz pojedynczy post
stary 24-03-2006, 21:00   #700
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pawio
Dziwię sie tylko naszym rodakom którzy w pats siedzą tj Szkodi i Miecz Aniolow bo co do anarchista to on już według mnie polakiem nie jest po tym co robił wiem że post wywoła troche śmiechu a może nawet ktoś sie poprostu wku*** ale mówie co myśle
Czego sie dziwisz? Lord i ja poprostu odwdzieczamy sie za lojalnosc w naszym stosunku. Z Pats bawilem i na Nebuli i teraz na Galanie i nic dziwnego w tym nie widze. To juz jest 9 wojna Pats w ktorej uczestnicze (chodz w tej uczestniczylem tylko w 1 dzien :E). A Lord Anarchist stracil Twoim zdaniem "obywatelstwo" bo co? Bo nie walczy z Corliciem i reszta? Z jakiej racji spytam? Przeciwko PAbusingowi? LMAO i tyle Cala venezuelska elita ktora walczy wlasnie teraz w Unbreakables trzymala 70% PAbusingu w Pats A co moge powiedziec o Stypie i Corlicu? Mmmm. Szacunek do was mam, ale juz o wiele mniejszy ze wzgledu na zdrade gildii dzieki ktorej tak naprawde gracie na tym serverze. Tego nie rozumiem. Backstabbing to najbardziej infantylna zabawa jaka moze byc, a wy padliscie jej lupem. O demim nic nie mowie bo chlopak walczy o swoje prawa co wojna to dolacza sie do "kawalerki" Hail chlopaki i hf
szkodi jest offline