Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kshaq
Może i my- Rookstayerzy blokujemy respa, ale jakiego?? 
Czy ktoś z poniżej 3 lvl pcha się na Mino Hella albo Roty potocznie zwanego Rot Hellem?? CZy ktoś od początku biegnie na Minotaury i ja sobie zabija, Albo na Skielety i Spearmany?? NIe i dlatego mimo, że według niektórych blokujemy respa to tak nie jest, bo to dzięki nam ludzie mogą zrobic questy na carlin sworda, bo kto pierwszy zejdzie zacznie biegać i wkońcu poustawia tak krzesła wokół stołu żeby zamknąć mino i pojedyńczo ich zamykać, a cała reszta sobie zrobi questa, a my dostaniemy za to expa, może strzały jeśli ktoś treni dista, i satysfakcje, że wkońcu komuś pomogłeś i decyzja, że zostajesz na Rooku miała jakiś sens. Jeśli nie jesteś Rookstayerem to nie wiesz co to znaczy pomoc nowym i to jak się wtedy czujesz, gdy wiesz, że komuś pomogłeś nieważne czy jest Br, Swe czy Ger, czy jest biedny i gra w Cafe internetowej albo strasznie bogaty i on by tobie nie pomógł, ale pomoc jest zawsze pomocą....
|
Rookstayerzy nei expią na mino i rotach. Na tym nikt nie expi. Więc nie sie człowieku opanuj i przestan klamac. Rookstayerzy expia na bugach, trollach, wolfwach, snakeach i innych badziewaich co latwo zabic. Czyli blokuja resp dla noramlnych graczy. Ja osobiscie czesto chodze na skele juz od 4 lvlu i to nie jest zaden wyczyn. Moim zdaneim ludzi z wyszym niz 8 lvl powinno od razu przezucac na main. A z reszta 90% rookstayerow to najzwyklejsze nooby i traperzy.
P.S. Ja czesto robie questa na mino hell solo nawet na 2 lvlu, teraz jak minosy nie stoja pod schodami to jest banalnmie latwy quest a krzeszla sie ustawie doslownie w 10 sekund.