Zobacz pojedynczy post
stary 25-03-2006, 15:13   #12
Vaxxia
Użytkownik Forum

Vaxxia's Avatar

Data dołączenia: 03 11 2004

Stan: Tutor
Domyślny

Widze, że sie podoba . Cieszy mnie to.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba
szkoda ze nie skaczylas pisac go za czasow Tibi 7.1, wtedy na 100% zostalby przyjety
Znowu aż tak mnie nie musisz postarzać . Poradnik był pisany za czasów Tibii 7.41, a potem nieco zaktualizowany do Tibii 7.5.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kolidos
Tylko znalazłem jeden błąd: Level magiczny do zwykłego levela hmmmhmhm trochę musisz zwiększyć wymagania bo 19-20 magiczny na 100 levelu to jest trochę mało.
Jeśli gracz nie obija się (tak jak to zwykle ja robiłam na moich postaciach, hehe ) to te wartości, które podałam są jak najbardziej prawidłowe. Jeśli jednak założymy, że gracz nie zabardzo lubi expić i często przesiaduje pod depo spalając mane, to oczywiście mlvl na podanych poziomach będzie wyższy. Zresztą pisałam w poradniku, żeby się tym za bardzo nie sugerować bo to zależy od twojego osobistego stylu gry.

Widząc reszte komentów to troche żałuje, że nie włożyłam więcej pracy w ten poradnik w chwili kiedy jezscze był aktualny. W planach (oprócz dokończenia działu o expieniu) miał jeszcze sie pojawić cały obszerny dział dotyczący walki PvP (techniki obrony, ataku, ucieczki, poscigu etc.), cały poradnik miał zostać dodatkowo opatrzony screenami (szczególnie dział o PvP i o expieniu). Miały się również pojawić bonusy w postaci filmików ukazujących jak expić w niektórych miejscach... ehh szkoda, szkoda, że zabrakło na to wszystko chęci. W każdym razie cieszę się, że nawet niedokończony się wam podoba .