Zobacz pojedynczy post
stary 25-03-2006, 16:50   #722
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk

Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
jastr ma numer GG 4019279
Domyślny

Ten topic do wszystkiego juz służył od opisu wojen na galanie poprzez różne przepychanki słowne teraz głópia gadka o acc sharingu botach makrech itp.
1, Z kąd wiesz że ktoś szaruje??
a) jesteś pierwszą osobą która gra tym charem
b) jesteś x osobą która gra tym charem (gdzie x zmierza do nieskączoności w ciele liczb naturalnych).
w przeciwnym wypadku to tylko insynuacje: bo ja wiem bo ktos kto go zna w rl powiedział albo o tym wszyscy wiedzą... więc lepiej jeśli nie spełniacie wersji a lub b po prostu nie wypowiadajcie się na ten temat. Co do makr i bootów też podobnie poza tym kto bynajmniej nie próbował zabawy z makrem, bootem nie uruchomił go nigdy no panowie tak z czystym sumieniem ??? podobnie z wojnami daje sobie lewą rękę sąsiada uciąć (swojej szkoda) że gdyby wpadł GM z niezawodnym wykrywaczem bootów uhających i atomatycznych SD na pole bitwy to około 80-90 % walczących miało by miesięcznego bana bo taka jest prawda podobnie ze skilami albo masz szajskie skile (50 lvl i 70/70) ale grasz fair albo masz boota i skile 80&up/80&up lvl 30-40 (oczywiście są wyjątki od regóły które zresztą potwierdzają regółę) Co do wojny nie uczestniczę więc się nie wypowiadam na jej temat chociaż szybkie zmiany niektórych jej uczestników zaskakują mnie szczególnie rain~~ jak sobie na tibia com poczytam jego wypowiedzi z dopiskiem trust me hehehe normalnie poprawia mi to chumor oskara dla tego pana
jastr jest offline