Ten topic do wszystkiego juz służył od opisu wojen na galanie poprzez różne przepychanki słowne teraz gł
ópia gadka o acc sharingu botach makrech itp.
1, Z kąd wiesz że ktoś szaruje??
a) jesteś pierwszą osobą która gra tym charem
b) jesteś x osobą która gra tym charem (gdzie x zmierza do nieskączoności w ciele liczb naturalnych).
w przeciwnym wypadku to tylko insynuacje: bo ja wiem bo ktos kto go zna w rl powiedział albo o tym wszyscy wiedzą... więc lepiej jeśli nie spełniacie wersji a lub b po prostu nie wypowiadajcie się na ten temat. Co do makr i bootów też podobnie poza tym kto bynajmniej nie próbował zabawy z makrem, bootem nie uruchomił go nigdy no panowie tak z czystym sumieniem ??? podobnie z wojnami daje sobie lewą rękę sąsiada uciąć (swojej szkoda) że gdyby wpadł GM z niezawodnym wykrywaczem bootów uhających i atomatycznych SD na pole bitwy to około 80-90 % walczących miało by miesięcznego bana bo taka jest prawda podobnie ze skilami albo masz szajskie skile (50 lvl i 70/70) ale grasz fair albo masz boota i skile 80&up/80&up lvl 30-40 (oczywiście są wyjątki od regóły które zresztą potwierdzają regółę

) Co do wojny nie uczestniczę więc się nie wypowiadam na jej temat chociaż szybkie zmiany niektórych jej uczestników zaskakują mnie szczególnie rain~~ jak sobie na tibia com poczytam jego wypowiedzi z dopiskiem trust me hehehe normalnie poprawia mi to chumor

oskara dla tego pana