25-03-2006, 18:52
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Stan: Na emeryturze
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jed
Buehehehe... Odezwał się wielce doświadczony przez życie. Padłeś raz, czy dwa... co z tego? To sprawia, że wiesz wiecej? Dzięki temu możesz oczerniać innych? Sorry za wyrażenie, ale *******isz od rzeczy... Nie wiesz nic, padłeś raz i od razu Wanted i wszyscy polacy są źli. Zapewne, gdyby to Vision dominowało teraz, ty byłbyś pierwszy w wyzywaniu ich i wychwalaniu Wanted, że gdyby to oni rządzili to byłoby pięknie i cudownie! Przytocze jeszcze raz nasz rodzimy rząd... Lewica rządziła - było źle, wszyscy narzekali, a opozycja opowiadała co to będzie jak oni dojdą do władzy... wybory, zwycięstwo PiS. I co? Jest taki rozpierduch, że szkoda gadać. Problem jest taki, że jakby nie było zawsze znajdą się tacy, którym będzie źle. Nie można uszczęśliwić wszystkich. Mi obecna sytuacja odpowiada, zawsze może być lepiej, ale nie jest źle. Gorzej wspominam czasy, gdy na PoH latali szwedzi.
Tak btw... zauważcie, że zniknął problem noobcharów na 15+lv, za które po dotknieciu musiałeś płacić niewiadomo jakie pieniądze. Nawet ja po takim incydencie padłem, bo mam troche honoru i nigdy nie płace za wolność. Tano mnie za coś podobnego ubił... Upajałem się ogladając filmy przedstawiające jego śmierć. xD
Pozdrawiam...
|
poczekamy zobaczymy -.- 
|