Temat: Nowa wojna?
Zobacz pojedynczy post
stary 25-03-2006, 19:38   #1165
wr00n
Użytkownik Forum

wr00n's Avatar

Data dołączenia: 18 11 2005

Stan: Początkujący
Profesja: Elite Knight
Gildia: Synergy
Świat: Xerena
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tajemniczy111
No comment . Jako ze jest obywatelem demokratycznego kraju mam prawo komentowac tego posta ( wiec prosze takich ludzi jak Nosso~) zeby zara nie napisali ponizej ze ja nie mam nic do gadania.

Moim zdaniem pokazales tu, ze nic nie wiesz na temat wojny a to co wiesz to jest przekaz z drugiej reki albo odemnie, i przekracasz wiele rzeczy.
"GLOSUJCIE NA JANUSZA KORWINA MIKKE " <= co to ma wspolnego z tematem ? Ta dyskusja jest tak samo bezsensu ( chodzi mi o to kto jest lepszy a kto gorszy) jak stan w polskim sejmie.

Dzedej do zobaczenie w grze ;-)

Ehh.. Koles a co ja ciebie w ogole znam? Piszesz no comment no to nie komentuj . Akurat to ze mnie szwedzi ubili wiem z 2 reki albo od ciebie , tak?
A o JKM napisalem dlatego iz byl to komentarz do postu jeda, ktory stwierdzil ,ze spoleczenstwo bylo nie zadowolone jak rzadzilo sld a teraz wybrali pis tak jak ( wg jeda ) spoleczenstwo(my) chcialo(chceilismy) i dalej jest (jestemy) niezadowoleni . W tym komentarzu pokazalem to ze jed myli sie w swoich pogladach poniewaz nie szyscy chcieli taki rzad . I tak wiem ze to offtopic ale nie lubie jak ktos gada glupoty . Ty tez gadasz glupoty poniewaz te PA ktore teraz prezentuja polacy jest niczym w porownaniu z PA szwedow . Wiem jak to bylo gdy szwedzi mnie z corsem ubijali . A za co? Za to ze mnie adi protkowal (chociaz wiedzieli ze nie robie mu zadnych run itp bo jestem kngihtem ). Wiem jak to bylo jak nie moglem wyjsc z pz bo gdzie nie poszedlem to przybiegali szwedzi . Stracilem 70 dni paca przez to ze osiagneli chwilola dominacje. Ale wg ciebie ja nic nie wiem . To co ja tutaj opisalem to skutki wojny a skutki wojny sa jej czescia . Zastanow sie trzy razy zanim cos podobnego napiszesz.
wr00n jest offline