ja mam pytanie czy wam na tym forum nie pozostaje nic innego tylko sie wysmiewac ze ktos koslawo pisze???

- moze komus trza pomoc a nie nasmiewac sie... moze ma problemy jakies np ktos sie zranil w reke powaznie to sie smiejesz??? moze wydawac sie smieszne ze ktos napisze "Ja Jestem polak i wlasnie Ja Chciec od Ciebie Fri Itans PLX bo ja byc biedny"... tak propos czasem tez walicie byki i nie zaprzeczajcie

wezmy Toxaner_bezel walnal( em ) byka z "Chackerem" ale wiecie napisalem zle jesli chodzi o pisowonie ale nie o znaczenie bo slowo "Hack - Praktykowac piractwo komputerowe" a "Hacker - Pirat komputerowy" ale tez moze zanczyc wlamywanie czy wlamywacz albo cos w tym stylu mi na kompie szkolnym ( bo szkola angielskie oprogramowanie ) pisalo cos takiego "...Probability you are HACKED..." - poniewaz mamy wlasne haslo i nazwe uzytkowanika... wiec mi sie nie wydaje ze Hacker to osoba co szuka dziury w programie czy czyms nie do konca... tak jak to jedna osoba na tym forum pisal ze Hacker ten co szuka dziury... a "Craker" jezeli dobrze pisane....

to ten co sie wlamuje raczej "Craker" to ten co broni...

mialem pewna ksiazke Internet Agresja I Ochrona i byl taki temat "Roznice miedzy Hackerem a Cra(c)kerem" i bylo napisane ze "Cracker to ten co strzeze(nie pisze doslowanie jak napisane) a Hacker ten co szuka dziury w programie i probuje sie wlamac do cudzego systemu najczesciej dla kozysci mojatkowych a i tak propos ten co napisal ksiazke to sie wlamal do najbardziej strzezonego banku na swiecie(przez kompa swojego) ale po to zeby pokazac ze ich system ma dziury wlamal sie kilka razy a potem zostawil wiadomosc ze mogl wyniesc caly hajs ii by nie zauwazyli

no a teraz siedzi w najbardziej strzezony wiezieniu na swiecie xDDD i bez kompa... biedaczek...