Zobacz pojedynczy post
stary 26-03-2006, 15:30   #101
Taube
Użytkownik Forum

Taube's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005

Domyślny

@Rith
tylko, że ta cena w przypadku Tibii chyba nie jest wygórowana to wina naszej rodzimej gospodarki krajowej a nie ich
nie przemawiają ich posty to ja tak wizualnie przedstawie
idziesz do piekarni - widzisz chleb ze słonecznikiem, nigdy go jeszcze nie jadłeś, więc go kupujesz i próbujesz.. niestety nie przypadł ci do gustu - więc nie kupujesz go następnym razem
ktoś inny idzie do piekarni, zobaczy owy chleb i go kupi zaciekawiony - no i zasmakuje w nim, to go będzie kupował, gdyż ma przyjemność przy jego spożywaniu

tak więc firmy mimo wszystko to co oferują same wybierają, a nie inni wybierają co dana firma oferuje - a jeśli produkt się spodoba, to go sprzedają, jeśli zaś nie, to dana osoba może zawsze poszukać produktu u konkurencji i tam zakupić owy
każda firma bierze pod uwagę zdanie klientów - jednak w jakim stopniu - czy mniejszym czy większym to zależy tylko od niej samej gdyż taką a nie inną sobie obrała strategie

pamiętać należy, że mówiąc o update'ach w paccu trzeba wliczyć w to co nowe jeszcze to co stare, bo nie płaci się wyłącznie za update, lecz za te udogodnienia, które już zostały wprowadzone - to nie to, że komputer w przyszłym miesiącu ewoluuje i będzie jakiś super hiper w każdej jego części - to to, że każda z części z osobna ulega poprawie i płaci się za to co stare a także za tą drobną różnicę jaka zaszła
to tak jakby się marudziło, że nagle wyszło na rynek mleko 4% i że tylko ilość tłuszczu w nim zmienili a nie dodatkowo smak, barwę i opakowanie

edit: i nie Dobo, bo jego posta tu jakoś nie widziałam, lecz chyba Drom, czy chodziło o inną osobę? i dokładnie czy o jego post ci chodziło? a czy z tego zauważyłeś może, do czego się ten post odnosił?

d.Taube
out of the darkness into the light.

she lost somewhere her time..
get me known if You find it for me XD
mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć..

Ostatnio edytowany przez Taube - 26-03-2006 o 15:35.
Taube jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.