Zobacz pojedynczy post
stary 26-03-2006, 15:34   #729
Silverman
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 02 2006

Stan: Na Emeryturze
Świat: Silvera
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Everlasting Mercy
To się zaczyna robić dziwne z tymi hackami przez tibie sie nie da namierzyc ip (wiem bo próbowałem) Więc te osoby które zotały hackniete musiały mieć z nim jakis kontakt z hackerem. Może i tera walne gupote ale skoro Holu był w stanie oszukać rekina w ten sposób to być może jego filmiki umieszczone na tym forum zawierały keylogery. Ostrożności nigdy za wiele radze tym co je ogladali aby zmeinili hasło oczywiscie za pomocą klawiatury ekranowej + przeinstalować tibie

Pomimo ze jestem retired to czasem lookam na ten temat jeszcze i wlasnie to samo sobie pomyslalem o Lady co ty Mercy... szczegolnie po poscie ligusa w którym napisał (nie wiem z jakich zrodel to wie ale zaluzmy ze sobie tego nie wymyslil;p) ze na silverze jest haker ktory chce haknac all z 35 level+ (post #718). No wiec wiemy ze nie ma takich hakerow ktorzy chodzili by ze swiata na swiat i pokolei kazdego hakowali kogo by chcieli tylko to musi byc ktos od nas kto nas (tzn Was;p) zna i komu w miare ufacie. Ci co siedza w temacie i sie orientuja pewnie juz wiedza ze podczepienie keyloggera pod filmy *.rec nie jest rzecza niemozliwa i w dodatku coraz wiecej ludzi umie to robic. Jezli chodzi o filmy lady to ogladalem chyba tylko jeden ktory przeskanowalem od razu po sciagnieciu i byl czysty dlatego nie mowie nic ze te filmy maja kl. Ale tez wiem ze keyloggeru poczepionego pod *.rec zaden antywirus na 99% nie wykryje.
to tyle...nara
Silverman jest offline