Zobacz pojedynczy post
stary 26-03-2006, 19:56   #272
Mission Arz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 01 2006

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Brak (Rookgaard)
Domyślny

Selena

1.Mniej więcej tak: pl 40%, br 30 % , swe 20%, ger 5 %.Pozostałe 5 % to mniejszości.Spotkałem już między innymi Portugalczyka,Hiszpana,Bułgara czy Słoweńca.

2.Tak jak pisałem Polaków jest jakieś 40 % na servie.Nietrudno ich spotkać.

3.Mimo, że Selena jest młodym światem to jest tu dosyć tanio.Crusarder Helmet można kupić za 5 k, Fire Sworda za 6 k, a Blue Robe już od 30 k.BoHy w granicach 50-60 k.

4.Na Selenie jest w miarę spokojnie.Najlepsi gracze to Szwedzi, ale są rozproszeni w kilku gildiach.W ogóle nie ma jakiejś jednej mocnej gildii która by dyktowała warunki na servie.Szwedom czasami zdarza się zabijać kogoś bez powodu, ale ostatnimi czasy to już chyba rzadkość.Jeśli jednak będą mieli jakiś powód, to zabiją na pewno.

5.Uważam, że ilość pkerów jest dosyć wysoka. Najwięcej oczywiście w Carlin, później w Thais.Jeśli jest się ostrożnym to powinno się uniknąć problemów.

6.Na świecie przeciętnie jest mniej niż 600 osób online, więć dosyć mało.Expowiska nie są przeludnione i w większości przypadkow można spokojnie expić.Dla mnie zaludnienie na Selenie jest obecnie idealne.

7.Dawno nie byłem na rooku ,ale podobnie jak na mainie, ilość graczy jest zapewne umiarkowana.Solidny gracz bez problemu przejdzie rooka w jeden dzień.

8.Gram na Selenie, jestem bardzo zadowolony i póki co nie zamierzam zmieniać serva.Tak jak ktoś już napisał w innym temacie o tym świecie:Jeśli jesteś spokojnym graczem, trudno wyprowadzić Cię z równowagi i skupiasz się na expieniu to Selena jest odpowiednim do tego serverem.
Mission Arz jest offline   Odpowiedz z Cytatem