Zobacz pojedynczy post
stary 26-03-2006, 22:13   #1
Sir Zielak Lord
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Wrocław

Stan: Na emeryturze
Imię: Hegemon
Profesja: Knight
Świat: Askara
Poziom: 45
Skille: 69/67
Poziom mag.: 5
Evul WAR Declaration

Witam państwa. Otuż wybuchła nowa wojna na Selenie. Jest prowadzona między Swapzorem (według niektórych najlepszym graczem na Selenie) i jego "elo ziomkami" a Garm, Szarancz, Alphon, Healek, Luicifeer, Mortech Nocturna, Xait, Dark Xari! Cytuję Swapzora:

Cytuj:
So wich ppl wanna have a war against me and my friends ?

I heard some ppl wanted to kill me after almost killing a PA called kimz da'crox.

So i ask you all this: Who here on selena want to war me and have a grudge against me so i know who to attack....
Sign up
Jednocześnie Szwed odeszedł z gildi Section 8 i utworzył Timestamp.

Nie wiem na kogo liczyć Zapewne wygrają lepsi raczej ekipa Xaita ma większe szansę chyba, że wszystkie swe zjednoczą się . Najnowsze źrudła donoszą, że Swapzor zaliczył deda:
Cytuj:
Mar 24 2006, 13:12:32 CET
Killed at Level 130 by Healek and by Xait
Zobaczymy co się stanie.
Podobno blokneli Swapzora(obaj knighci) a wiadomo palek bez tarczy. Każdy korzysta z czego może.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Wypowiedź Xaita:
Cytuj:
Just to make everything clear.
All who join the guild "Timestamp" (Swapzors guild) will be hunted. So please dont say you didnt know it when you get killed.
Myśle, że wojna się zaczeła na poważnie zresztą już wzieli się do roboty
Jedno wiem napewno - wojna może zrobić zwrot serwera o 180 stopni!

PS. GZ Imer za 100lv

PS 2. Postaram się wrzucic jakieś screeny albo wywiady z wysokimi poziomami co myślą o wojnie.

Ostatnio edytowany przez Sir Zielak Lord - 01-04-2006 o 15:33.
Sir Zielak Lord jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.