Zobacz pojedynczy post
stary 26-03-2006, 23:17   #66
Pan Klocek
Rook-User roku 2007

Pan Klocek's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alphadron
@up
Zamknij się bo chrzanisz głupoty. 90 level na samych poison spiderach, 70 lvl na samych trollach, LOL! A w Mino Hell na 2 lvlu solo nie uwierzę ci za nic, ja na 12 mam problem z minosem solo, co dopiero na 2. Zanim byś doszedł za krzesła dedłbyś, co dopiero mówić o zabraniu nagród. Jeśli strapował cię jeden rookstayer nie znaczy że każdy tak robi. Niestety ty tego nie rozumiesz, podobnie jak wspomniany Sunrise. Gdyby nie rookstayerzy to nie grałbym w tibię, podobnie jak wielu newbiesów. Poza tym ostatnie 6 postów, łącznie z moim, to tylko spam. Ta dyskusja nie ma sensu, więc panowie odkrywcy, siedźcie cicho.
Musze Cie zdziwic, ale Sunrise na bank wbil przynajmiej 70% swojego lvlu na poison spider hell, bo tam go mozna najczesciej znalezc. Nie wiem jak Rookguardian czy wbila 70lvl na trollach ale ja w wiekszosci na nich expie, odkad mam pacc wbilem na nich 150k expa. Zanim zaczniesz sie z czegos nabijac upewnij sie ze masz prawidlowe informacje.
I bardzo prosze o to zeby trzymac sie tu tematu, a nie wyzywac od noobow, czy oskarzac Rookstayerow o blokowanie respa i zastawianie pulapek.

Nowe potworki na rooku nie maja dawac wiecej mozliwosci dla rooksteyerow tylko pokazac poczatkujacym co ich czeka na main. Maja uatrakcyjnic ta mala wysepke, tak zeby ludzie chcieli wyjsc na main, czy tez kupic pacca.

Klocek-Clan

"W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda"
-Krusk zabójca Tanar'ri

Pan Klocek jest offline   Odpowiedz z Cytatem