LOL
Gratz za e-plate'a...
nie wiem czy z tym zabiciem Clema i wypadnięciem
e-plate'a to prawda, wydaje mi sie że jednak nie...napewno nosiż by aol lub w ogole e-plate'a by nie nosił...
Jeżeli wypadł, to Vateriel i Rostein to Power abuserzy, kazdy przyzna racje, oni chca byc najlepsi pierwsi zdobywac najlepsze przdmioty...zabili bo byli zazdrosni...
Tak samo było na Julerze, osoba o imieniu quinton niegdys lvl 60+ teraz 16 (hack?-raczej tak)byl pierwszym ktory zdobyl e-plate'a no wlasnie nie mial go na dlugo.Pewna osoba o imieniu Wakka ranger(knight, POWER ABUSER) majac lvl 70 poszla na demony, i chcial robic solo z Exori (zalosne)zginal...przyszedl Quinton zabil 5 demonów i wtedy Wakka sie wkurzyl i powiedzial ze e-plate jest jego bo jego byly te demony...gdyby przezył wakka ranger te 5 demonów to by dostał e-plate'a (mógł poprostu huntować te demony z kolegami, ale ze wakka myślał, że da rade poszedł i zginął i jego koledz poszli sobie) , wiec kiedy sie dowiedziac o swoim glupim bledzie, nie próżnował poprostu ścigał Quinton'a, który mu tego e-plate'a oddał lub mu wypadł nie jestem pewny, wiem tyle że wakka ranger go zabił.
|