I need some help;f
Aff, nagralem sobie filmik ale w czasie nagrywania milem debuga no ale filmik nadal nagrywalo, i co ciekawe po nacisnieciu ok gra sie nie wylaczyla tylko mialem loga no to sie zalogowalem i gralem dalej (wszystko ladnie nagrywalo) i jest teraz problem w tym - ;p - ze jak ten filmik odtwarzam to jak dochodzi do miejsca gdzie mialem debuga to mam crasha tibii... no cala najlepsza akcja za debugiem jest tj. niedostepna. Jak dostaje debuga to filmik tj. nadal odtwarza ale tibia jest juz zwalona... da sie cos zrobic? Najlepiej by bylo jakby byl jakis prog do ciecia filmu... nawet i w tle bo jak mowielm filmik jest odtwarzany dalej po crashu wiec bym poczekal 15 sec i bym ucial i podzielil na 2 czesci;f (najgorsze ze ta najlepsza jest za debugiem -.-).
Ratujcie! Dzieki z gory.
Edit: all proby z exploitowaniem tibi by film odtowrzyc nic mi nie daly;f film wlacza sie od nowa
Edit2: Poprawka, nie mailem debuga, ale jakies dziwne dc -.- bo teraz mialem to samo i sprawdzilem filmik i tez tak jest, po zalogowaniu jak nagrywalo sie juz nic sie nie odtworzy (mam nadzieje ze sie myle)
Ostatnio edytowany przez Xeq - 27-03-2006 o 19:44.
|