Zobacz pojedynczy post
stary 27-03-2006, 18:31   #106
Ikares
Użytkownik forum

Ikares's Avatar

Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Ze Skądowa

Stan: Rookstayer
Imię: Rookstayer
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Wymiatacze
Świat: Superoria
Poziom: 666
Skille: -10/-10
Poziom mag.: -6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Taube
@Ikares
nie jestem pewna, czy masz pojęcie co znaczy słowo 'grywalność', więc cię uświadomię
jest to ilość osób, które aktywnie w jakąś grę grają, a na pewno nie jest to sam opis danej gry
czy już wszystko jasne?
to teraz proponuję ci jeszcze raz przeczytać owego 'inteligentnego' posta o którym wspomniałeś i zastanowić się jak 'inteligentnie' wypadł twój własny - niestety muszę cię zmartwić, w moich oczach to nie posiada totalnie logiki - czyli jest wyrwane nie wiadomo skąd, jakbyś się dopiero co obudził i pisał jeszcze na śpiąco.. co to wnosi? do czego się odnosi? czy posiadłeś umiejętność czytania ze zrozumieniem?

czemu gdy ktoś napisze coś 'przeciw' modkom i adminom nagle z góry zakłada, że za to bana dostanie? <- tego to ja naprawdę nie rozumiem.. wszak oni często zostawiają te kwiatki by inni mogli je podziwiać i też mieć z tego frajdę

@Elheril
to znaczy, że przestałeś czerpać z tej gry przyjemności i im zazdrościsz..
ja nie miałam pacc'a i nie spotkałam się z ich strony z jakimś wyszydzaniem
jak się odnosiłam do nich jak do każdego normalnego to też zazwyczaj byłam w ten sam sposób traktowana - i niewiele osób patrzyło na to czy zapłaciłam za grę, czy też gram za darmo
tak samo jak niektórzy mogą się żalić - "jacy to h'lvlowcy są niedobzi, źli, chamscy i znęcają się nad nami biednymi lowlvl'ami.. hlip hlip.." <- no cóż.. nikt przecież nie oczekuje, że wszyscy będą równi i jednacy, szczególnie na starcie, jaką ścieżkę kto obierze tak zostanie na koniec wynagrodzony, a to jak ktoś cię traktuje zależy od tego jak ty innych traktujesz - tu tkwi szkopuł
kłótnia zazwyczaj bywa wywoływana przez kogoś pełnego zawiści lub o wąskich horyzontach, który jest egoistą i któremu coś nie pasuje.. <- który opis byłby ci najbliższy?

d.Taube

BUAHHAHA SAMA NIE WIESZ CO TO JEST GRYWALNOSC A MNIE POUCZASZ! OSWIECE TROCHE TWOJ UMYSL - GRYWALNOSC TO PRZYJEMNOSC CZERPANA Z GRY A NIE ILOSC LUDZI W GRAJACYCH W TA GRE! A WIEC ZANIM COS POWIESZ TROCHE POMYSL
P.S.TWOJ POST TEZ NIE WYPADL ZBYT INTELIGENTNIE WIEC TYLKO ZROBILAS Z SIEBIE IDIOTKE -.-"
P.S.nr. 2 Nie, wcale nie zazdroszcze innym sukcesu, sam osiagnalem wysoki poziom w tibii, ale robienie w kolko tego samego mnie znudzilo -.-

Ostatnio edytowany przez Ikares - 27-03-2006 o 18:34.
Ikares jest offline