Zobacz pojedynczy post
stary 27-03-2006, 19:22   #94
Mazur...^^
Zbanowany

Mazur...^^'s Avatar

Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Bralin

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sombre Order
Świat: Lucera
Poziom: 57
Skille: 78/76
Poziom mag.: 6
Mazur...^^ ma numer GG 5469486
Domyślny

Humm jak łatwo wynieść loota z kopalni w kazz?Dzięki temu sposobowi na 100% nikt wam nie ukradnie loota,ale sposób ten ma mały minus trzeba poświęcić na niego z 10 minut.A więc wychodzimy z kopalni idziemy na południe i docieramy do rzeki,przerzucamy loota na 2 brzeg(upewniamy sie czy nikt nie patrzy) i przykrywamy go cooper shieldem lub drugim bagiem.Lecimy przez małego cave z 2 rotwormami i drogą do kazz idziemy do dwarven bridge a dalej po swojego loota i niesiemy go do NPC pomiędzy Thais a Dwarven bridge.Zakupujemy u niego parcel(stojąc za sklepem i gadamy przez ściane)wpisujemy adres i swój nick,kładziemy parcel na ziemi i wkładamy loota do środka i później wystarczy wrzucić parcel an skrzynkę która się tam znajduje.Mam nadzieję że wam pomogłem^^

@btw
Dla pacców dobry loot jest w Tombie,vikingi,brass helmety,mace i swordy czasem life ring lub 2 hand z crypt shamblera.Loota chowamy pod wejściem do tomba przy schodach i przykrywamy go innymi bagami lub brass shieldem.Robimy rundkę po tombie i znów wrzucamy loota itd.Mając już zadowalającego nas loota niesiemy go po prostu do dp od tyłu(od strony morza)Na terenahc dla Pacc jets mało thiefów.Jeśli boimy się nieść loota do dp to przed hunceniem kupujemy parcel i szukamy skrzynki w mieście(Chodiz mi oczywiście o ankh)

Zapomniałeś o jednym ważnym miejscu a mianowicie minosy koło kazz...
Najczęściej wynoszę stamtąd loota o wadze 5-10k + kasa,bolty i crossbowy w moim bp.Ja mam sprawę ułatwioną bo mam zrobionego postmana a dla facc sposób który opisałem do góry.
Występują tam minosy i mino archery dla 50lvl+ dobra jesy wieża z minosami są w niej archery,guardy i mage czasem kilka na respie.Dla pałków/drutów/sorców naprawdę szybki i dobry exp.Wystarczy wklepać niewidkę i szarżować.Nalezy uważać jedynie z mino magiem który widzi niewidzialnych i czasem na tej wieży respi się boss minosów "The horned fox".
Mam nadzieję że trochę pomogłem
Cya
Mazur...^^ jest offline   Odpowiedz z Cytatem