Zobacz pojedynczy post
stary 27-03-2006, 22:24   #110
Taube
Użytkownik Forum

Taube's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005

Domyślny

@Ikares
zastanawiam się, czemu zaszczyciłes moją skrzynkę tym, co napisałeś w poście - może dlatego, że jeśli zostaniesz wyśmiany to ludzie nie zauważą.. ale zastosuję ten sam trick co ty dam to i tu i tu
jeśli uważasz, że gierka, w którą gra 5 osób i bardzo ją lubi ma sporą grywalność, a gierka w którą grają tysiące osób jej nie posiada, gdyż np. nie dażą jej taką uczuciowością
powiem ci jedno - człowiek, który robi to, czego nie lubi to człowiek, który pracuje, a nie gra dla przyjemności, tak więc gywalność i przyjemność są ze sobą powiązane - jednak liczbowo, a przyjemność jaką w liczbie możesz zapisać to pieniądze.. w grywalności ilość osób lubiących, a nie ilość lubienia przez osobę
prosiłabym cię, abyś pomyślał najpierw nim coś napiszesz mój drogi, gdyż wygląda to jak sfoszone dziecko, które wytyka palcem i krzyczy, że oni są be i to i tamto, że oni są gorsi, że ono ma rację bo ma..
czyżbyś przez słowa 'nie wypadł zbyt inteligentnie' i 'idiotkę' pragnął obniżyć poziom, który reprezentuję? wybacz, ale capsem pisane takie próby, w sposób mało inteligentny nie tylko do mnie nie przemawiają, ale powiem ci, że do niewielu osób

wyobraź sobie, że w przeciwieństwie do ciebie teraz który pragnie przez obniżenie mojej inteligencji podwyższyć swoją, nie muszę niczego udowadniać
a moja intuicja jest o stokroć mniej zawodna niźli dziecięce wyobrażenia własne dlatego, że zazwyczaj zgadza się z encyklopedyczną - czemu więc jej nie zaufać, a ufać foszącemu się dziecku jakim ty za pewne jesteś

na przyszłość - nie myl grywalności z popularnością, dobrze?

d.Taube
out of the darkness into the light.

she lost somewhere her time..
get me known if You find it for me XD
mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć..
Taube jest offline