Cytuj:
Z tego co mi się wydaje jedynym Polakiem na wojnie jest Voyant ale mogę sie mylić.W tym wypadku nie można mówić że walczą Szwedzi z Polakami.
|
Sorki, źle ujołem temat. Chodziło mi o to że ciekawe jest czy polacy staną pojakiejś stronie i czy stworzą wojnę przeciwko Szwedom.
Cytuj:
Slashe mają dobre pvp i przyłaczenie się ich do którejś ze stron byłoby zauważalne.
|
Narazie rodzina ta nie dołączyła się do wojny.
Cytuj:
Jeśli Xait nie jest Polakiem to nie wiem czy mógłby stać się naszą dumą.
|
Gafa - poprawione.
Cytuj:
wtf? Przecież ty gościu nawet nie wiesz co piszesz! No i kiedy do jasnej ciasnej wy pojmiecie ze nie ma w grze POLACY vs SZWEDZI! nie istnieje nic takiego jak wojny pomiędzy krajami a tylko pomiędzy poszczególnymi graczami i nie ma znaczenia skąd pochodzą! sami tworzycie sobie otoczke cholera wie czego, czy to dla was może taki klimat rpg? wow zniszczmy szwedów bo szwedzi są be itp itd
szkoda gadać
|
Widze, że nieznasz realiów Seleny. Tutaj NIEKTÓRZY Szwedzi pozwalają sobie na zadurzo. Podkreślam, że nie wszyscy Szwedzi! Większość jest uczciwa i spoko.
Cytuj:
boże jak już chcesz cokolwiek pisać to se ściągnij film jak padł a nie piszesz "podobno ...."
"a wiadomo palek bez tarczy" ekhm nie widziałem pałka co by tarczy nie nosił na tym lvlu ale nvm
|
Ja nie bazuje tylko na filmach. Co do tego po wybadaniu sprawy masz racje. Choć częściowo przecież jak paladyn ma kuszę nie nisi tarczy - o to mi chodzło

. Dorwali Swapzora kiedy on był 50% afk - czyli był przy kompie ale się uczył czy coś w tym stylu

. Tak mi powiedział:
I was studding. Sorki ale niemam jego wypowiedzi ;/ zamknołem PW.