Zobacz pojedynczy post
stary 28-03-2006, 17:49   #776
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _PiteroS_
szkodi dziwny jestes, ja wiem ze ty nie masz klopotow bo nikt na tobie nie pauje, bo ty jestes po 2 stronie,
i nie wmawiaj ludziam ze twoja gildia nie pauja bo ty chyba nikt obrocz ciebie i anarchista niejest dzieckiem, a konda zabija sorkow z lvl 70+ pod byle pretekstem !!
dziwny jestem - popieram, od malego taki bylem, ale coz to juz chyba raczej moj problem nie wmawiam ze nie Pauje - poczytaj kilka postow wczesniej co pisalem :> A co do Kondy to prosze o nicki tych rzekomo 70 + sorkow i magow ktorzy zostali klepnieci ostatnio przez Konde

- Benavent Druid 71 elder (nie padl od zadnego Pats a tym samym od Kondy)
- Gan da Jah (80 master) zadnych deadow od Kondy
- Anurchy 115 druid - padla za brak lojalnosci (to wczesniej) a pozniej za dolaczenie do Appendix a teraz do Unbreakables - swoja droga sharer.
- Sir-Inek 88 druid - nie padl od Pats.
- Dzumior dela'vega 70 elder - postac sprzedana a jego owner "walczyl" w wojnie. splacil sie i jak narazie nie padl
- Lord-Kuika (70 sorc) - 0 deadow od Pats.
- Ratten (73 sorc) - no deads from Pats.

Czekam na te name'y bo akurat Ci ktorych podalem to nie padli - zachowuja sie normalnie ;]

A o sorkow ktorzy popadali od Pats to mozesz zaliczac np Darkness Zoldiera, Wojtixa, Zarize czy Rissiela ;] Powod byl wiec nie mamy o czym gadac ;] Ale jezeli masz jakies dowody na PA Kondy i zabijanie innych ludzi ot 4 fun to czekam ;>
szkodi jest offline