Zobacz pojedynczy post
stary 29-03-2006, 03:40   #782
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szkodi
chloptasiu ;] lmao ))) u made my day ]]]]

prawda w oczy kole.

amazonfisken : kozaczyl za czasow jejiego jak byl w BM i ma zreszta hunta u kilku osob w Pats za m.in wymuszanie kasy od innych.
arkilez : sam doszedl i to z wlasnej checi zadne ultimatun nie zostalo postawione.
ratten : gdyby mial pasc to dawno by padl ;] mowimy o ludziach ktorzy padali od kondy
lysh eldus : twoj koment rozpierdziela wszystkich ;]

a piszesz mi tu ze nie konda tylko reszta to robi. to sie zdecyduj kto w co gra. moze chcesz zagrac w kierki anizeli w Tibie? To Konda ich zabijal (w wiekszosci atakowal jak pisales) czy Patriots? Bo Patriots to nie Konda, a Konda to nie Patriots Musisz odrozniac kilka waznych aspektow.

Swoja droga ciekawe dlaczego nie napisales niczego o np Inku ktory przescignal duza czesc Pats w mlvlu i lvlu. My przeciez zabijamy wszystkich najwyzszych - z upodobaniem na Polakow i brazylijczykow ;]

jako ze mam zryty dzien to powinienem Ci podziekowac bo na sam sen stworzyles mi mozliwosc naprawde poprawienia humoru Dzieki wielkie ;]

hahaahaa
smiejesz sie z mojego commenta o lysh? no to go zapytaj, bawisz mnie, wyglada na to ze wiem lepiej co sie dzieje w twojej gildii od ciebie, muhahaha

amazon~ i wymuszanie kasy? to tak samo jak ty i fair play xD taa pamietam jak dzis jak w 1933 amazonfisken powiedzial "hi" ... i za to do dzis ma hunta xD dream on

konda to nie pats a pats to nie konda, hmm, "ok" to w takim razie kto jest leaderem pats jak nie konda? moze ty?

o arkilezie tez nie wiele widze wiesz, jakos dziwnym trafem zanim doszedl do pats w wojnie to mial hutna for ever zbieg okolicznosci powiadasz? skoro tak twierdzisz

ja wiem kto w co gra, ty np grasz w kulki calkiem dobrze, kto w czasie wojny zanim rain i reszta zdradzili chowal sie na druidzie ktorym teraz doszedles do pats? gdzie byl dzielny wojak szkodi zeby pomoc kumplom? pewnie w dp